ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 septembrie 2021

 
 

ProSport [14/09/2021]

 
Frumusețea de româncă i-a dat pe spate pe americani: Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la Met Gala, în New York! Le-a eclipsat pe J LO sau Megan Fox | FOTO
     
Frumusețea de româncă i-a dat pe spate pe americani: Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la Met Gala, în New York! Le-a eclipsat pe J LO sau Megan Fox | FOTO

Emma Răducanu (18 ani, locul 23 WTA), jucătoarea britanică, cu tată român și mamă chinezoaică, a câștigat US Open și a impresionat apoi și la Met Gala. În urmă cu trei zile, Emma Răducanu a […] Frumusețea de româncă i-a dat pe spate pe americani: Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la Met Gala, în (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cum a plecat, de fapt, Giedrius Arlauskis de la CFR Cluj: „Nu cred că a fost dat afară de Dan Petrescu. Prin aeroport (...)
Cum a plecat, de fapt, Giedrius Arlauskis de la CFR Cluj: „Nu cred că a fost dat afară de Dan Petrescu. Prin aeroport erau împreună mereu” | VIDEO EXCLUSIV ProSport (...)
Plecarea neașteptată a lui Giedrius Arlauskis de la CFR Cluj a ridicat multe semne de întrebăre. (...)
Emma Răducanu, întrebată dacă se consideră favorită să câștige și Australian Open! Răspunsul neașteptat al britanicei de (...)
Emma Răducanu, întrebată dacă se consideră favorită să câștige și Australian Open! Răspunsul neașteptat al britanicei de origine română
Britanicii își pun speranțele în Emma Răducanu (18 ani) și la următorul turneu de Grand Slam din (...)
Ana Maria Popescu, dezvăluiri incredibile după ce a ratat medalia de aur la Jocurile Olimpice: „Mi-am băgat (...)
Ana Maria Popescu, dezvăluiri incredibile după ce a ratat medalia de aur la Jocurile Olimpice: „Mi-am băgat picioarele!”
Ana Maria Popescu a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice, însă sportiva noastră regretă (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY