ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2021

 
 

Observator [14/09/2021]

 
Ce trebuie să conţină pacheţelul pentru şcoală, pentru mese echilibrate? Sfaturile medicului nutriționist Cristian Mărgărit
     
Ce trebuie să conţină pacheţelul pentru şcoală, pentru mese echilibrate? Sfaturile medicului nutriționist Cristian Mărgărit

Am tot vorbit în ultimele săptămâni despre toate regulile pe care elevii trebuie să le respecte la şcoală, aşa că este momentul să ne îndreptăm atenţia şi asupra unui element la fel de important pentru sănătatea copiilor: alimentaţia. Ce trebuie să conţină pacheţelul pentru şcoală, care sunt gustările (...)

cititi articolul complet în Observator


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Copiii şi tinerii, testaţi pe banii părinţilor dacă vor să meargă la cinema sau restaurant. Federaţia părinţilor: Mi se (...)
Copiii şi tinerii, testaţi pe banii părinţilor dacă vor să meargă la cinema sau restaurant. Federaţia părinţilor: "Mi se pare o prostie. Nu poţi să abuzezi de copil, înseamnă că îi închizi toate (...)
Odată cu intrarea localităţilor în scenariul roşu, părinţii se confruntă cu o nouă situaţie (...)
Scumpiri în lanţ, de la producător, până pe mesele românilor. Fermierii cred că o pâine va costa şi cu 50% mai (...)
Scumpiri în lanţ, de la producător, până pe mesele românilor. Fermierii cred că o pâine va costa şi cu 50% mai mult
Pâinea se va scumpi din nou. Preţul produselor de panificaţie ar putea chiar să se dubleze, spun (...)
Regretele primarului din Rădăuți, care a alimentat teoriile conspirației după ce a simulat vaccinarea: Am vrut sa pară, (...)
Regretele primarului din Rădăuți, care a alimentat teoriile conspirației după ce a simulat vaccinarea: "Am vrut sa pară, pardon, sa fie cât mai bine. N-aș mai (...)
Pentru primarul din Rădăuţi, imaginea e mai importantă decât vaccinarea. Nemulţumit cum a ieşit în (...)
[Toate articolele din: Observator +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY