ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Florin Cîțu: Vom avea cele mai noi soluții de combatere a criminalității online împotriva copiilor / Copiii vor avea acces la servicii psihologice gratuite / Cei mici, afectați de pandemie și restricții (VIDEO)
     
Florin Cîțu: Vom avea cele mai noi soluții de combatere a criminalității online împotriva copiilor / Copiii vor avea acces la servicii psihologice gratuite / Cei mici, afectați de pandemie și restricții (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Cîțu a participat, marți, la prezentarea proiectului de act normativ pentru implementarea Programului Național de Suport pentru Copii „Din grijă pentru copii”, program despre care spune că vine într-un moment mai mult decât potrivit, având în vedere că pandemia, restricțiile și izolarea i-au afectat pe cei mici, iar efectele se pot întinde pe termen mediu și lung. Ce a spus Florin Cîțu despre Programul „Din grijă pentru copii” „Mă bucur să anunț că România se numără printre primele țări din lume care vin azi cu soluții aplicate pentru copii în contextul pandemiei de COVID-19. Lucrările Comitetului pentru elaborarea Programului Național de Suport pentru Copii în contextul pandemiei de COVID-19 „Din grijă pentru copii” au fost finalizate, iar ordonanța de urgență care va fundamenta acest program urmează să fie adoptată de Guvern, (…) cred că săptămâna viitoare. O felicit pe consiliera de stat Mădălina Turza, cea care a reușit să pună rotițele în mișcare și cea care vă va da toate detaliile”, a declarat premierul, marți, la Palatul Victoria. Florin Cîțu a menționat că ține foarte mult la acest proiect. „Este un proiect la care eu personal țin foarte mult și mă bucur că am reușit să îl avem într-un timp atât de scurt. Așa cum spun mereu, cele mai bune soluții vin de la specialiști. Măsurile din acest program sunt rezultatul a zeci de întâlniri și ședințe ale grupurilor tehnice de lucru, care au adus la masă experții din instituțiile publice și societatea civilă, precum și reprezentanții părinților și ai copiilor. Tocmai de aceea am încredere că proiectul este unul foarte bun și o să fie un succes. A fost unul dintre cele mai ample procese de construcție participativă, coordonat de la nivelul Guvernului, iar ceea ce mi se pare cu adevărat important este faptul că au fost implicați în mod activ însăși beneficiarii măsurilor (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost (...)
Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan (...)
Mariana Ioniță a fost schimbată de la șefia CNAIR cu Cristian Pistol, consilier al premierului (...)
Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun (...)
Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
În București nu mai este niciun pat liber la secțiile de terapie intensivă Covid. În spitalele din (...)
5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, (...)
5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de (...)
La nivel național au fost depistate 5.655 de cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2, iar 2.559 (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY