ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Emma Răducanu, mărturisiri emoționante despre părinții ei: Au fost foarte severi și pretențioși cu mine
     
Emma Răducanu, mărturisiri emoționante despre părinții ei: Au fost foarte severi și pretențioși cu mine

Emma Răducanu a câștigat US Open, la doar 18 ani. Sportiva (23 WTA) a vorbit, într-un interviu acord ABC News, la Good Morning America, despre familia din România, dar și despre modul în care a fost crescută și educată de părinți. Tânăra a admis că prin titlul dobândit în SUA' a reușit să își mulțumească, în sfârșit, părinții extrem de pretențioși. Emma Răducanu, mărturii despre relația cu părinții și cum au influențat-o în carieră Deși părinții au fost severi, Emma Răducanu spune că acesta a fost un mod bun prin care i-au arătat calea, iar astfel a ajuns omul care este astăzi. „Au fost destul de severi cu mine când eram mică, dar mi-au arătat care este calea și cred că asta mă ajută acum pe scena lumii (…) A fost foarte plăcut să vorbesc cu ei după ce am câştigat. Erau foarte fericiţi şi mândri de mine, iar ei sunt cei mai mari critici ai mei şi foarte, foarte greu de mulţumit, dar cred că am reuşit acum”, a povestit Emma Răducanu. Mama ei, Renee, este de origine chineză, iar tatăl ei, este român. După succesul pe care l-a avut la New York, Emma Răducanu a reușit să sară 127 de locuri în clasamentul mondial și a ajuns pe locul 23 WTA. Emma Răducanu, câștigătoarea US Open 2021 Primul set a fost destul de echilibrat, cu ghemuri lungi și disputate, însă Emma Răducanu a avut nervii mai tari și a reușit să îl închidă la 6-4 după exact o oră de joc. Echilibrul s-a rupt în al doilea set, când britanica a părut mult mai dezinvoltă și a pus presiune pe fiecare serviciu al adversarei. Leylah Fernandez părea să fi trecut la controlul partidei în debutul actului, când a făcut rapid 2-1 cu break, însă Emma Răducanu și-a recăpătat calmul și a trecut din nou la conducerea jocului. Al doilea set s-a încheiat după 51 de minute, la scorul de 6-3. Tenismena candiană a reclamat un moment din finalul actului secund. Emma Răducanu nu reușise să închidă partida pe serviciul (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: (...)
Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (...)
Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat (...)
Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
Nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc s-a desfășurat într-un cadru intim, la Mamaia. Printre (...)
Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă (...)
Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY