ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/09/2021]

 
Restricții impuse în mai multe comune din Olt, după creșterea incidenței Covid-19
     
Restricții impuse în mai multe comune din Olt, după creșterea incidenței COVID-19

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt a anunțat că de astăzi sunt impuse restricții în mai multe comune din județ, unde incidența cazurilor de COVID-19 a crescut. Astfel, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt a hotărât, pe baza datelor puse la dispoziţie de Direcţia de Sănătate Publică, că încadrarea localităţilor din judeţul Olt în limitele incidenței la 14 zile este următoarea: I. Localitățile din judeţul Olt unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1000 de locuitori: Fărcașele (rata de incidenţă – 3,84/1.000 de loc.). Pentru această localitate se aplică, începând cu data de 14.09.2021, pentru o perioadă de 14 zile, pe lângă măsurile prevăzute de anexele nr. 2 și 3 din H.G. nr. 932/2021, și următoarele măsuri specifice: 1. se interzice organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte 2. se interzice organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale 3. se interzice organizarea de activităţi recreative şi sportive desfăşurate în aer liber 4. este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.); 5. este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor; 6. activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, precum și la terasele acestora este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități; 7. este interzisă activitatea în baruri, cluburi şi discoteci; 8. activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activitatea în spaţii (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Un bărbat a încercat să plătească la magazin cu o bancnotă de 500 lei trasă la xerox
Un bărbat a încercat să plătească la magazin cu o bancnotă de 500 lei trasă la xerox
Un bărbat a încercat, luni, să plătească un pachet de țigări cu o bancnotă falsă într-un magazin din (...)
73.382 de teste, efectuate în ultimele 24 de ore
73.382 de teste, efectuate în ultimele 24 de ore
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 9.557.974 de teste RT-PCR și 3.160.043 (...)
1.267 de pacienţi în ATI şi 208 decedaţi, în ultimele 24 de ore
1.267 de pacienţi în ATI şi 208 decedaţi, în ultimele 24 de ore
Până astăzi, 36.658 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat, potrivit (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY