ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 octombrie 2021

 
 

Radio Crazy [14/09/2021]

 
KACEY MUSGRAVES revine cu cel de-al patrulea album – “star-crossed”
     
KACEY MUSGRAVES revine cu cel de-al patrulea album – “star-crossed”

Cântăreața și compozitoarea, câștigătoare a șase premii Grammy, Kacey Musgraves lansează cel de-al patrulea album – star-crossed. Filmul “star-crossed”, regizat de Bardia Zeinali, o are în rolul principal pe Musgraves, și va fi distribuit exclusiv prin Paramount+.Materialul star-crossed este primul album cu piese noi de la Musgraves, de la lansarea albumului său inovator și apreciat de criticii de specialitate, Golden Hour, din 2018.  Pentru albumul star-crossed, Musgraves a colaborat din nou cu producătorii și compozitorii Ian Fitchuk și Daniel Tashian, și a fost înregistrat în Nashville, TN, anul acesta, în mai putin de trei săptămâni. Colecția de cincisprezece piese, structurată ca o tragedie contemporană în trei acte, relatează călătoria personală a artistei pe drumul inimii frânte și al vindecării și demonstrează creșterea continuă a lui Musgraves drept una dintre cele mai desăvârșite artiste din prezent.Filmul “star-crossed” preia muzica din studio pe ecran cu imagini superbe și abordează stilul cinematic al „heightened reality”, într-un script realizat de Musgraves și Zeinali și filmat de cineastul nominalizat la premiile Academy Award, Matthew Libatique (A Star Is Born, Black Swan). Filmul de cincizeci de minute a fost inregistrat în decursul a zece zile, în Los Angeles și pe parcursul fimului apar și Eugene Levy, câștigător al premiilor Emmy, Victoria Pedretti (Once Upon a Time in Hollywood, You), cântăreața și compozitoarea Princess Nokia, Symone (câștigătorul de la RuPaul’s Drag Race) și comediantul Megan Stalter.  star-crossed – lista de piese: star-crossed good wife cherry blossom simple times if this was a movie.. justified angel breadwinner camera roll easier said hookup scene keep lookin’ up what doesn’t kill me there is a light gracias a la vida (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY