ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Noi restricții în județul Ilfov. Prefectul Tudorel Zamfir explică măsurile luate împotriva Covid-19 (VIDEO)
     
Noi restricții în județul Ilfov. Prefectul Tudorel Zamfir explică măsurile luate împotriva COVID-19 (VIDEO)

Noi restricții intră în vigoare în județul Ilfov, din cauza pandemiei. Localitățile Voluntari, Bragadiru și Berceni au depășit rata de 2 cazuri la mia de locuitori iar de azi au intrat în vigoare mai multe restricții care privesc purtarea măștii în stațiile de autobuz, la locul de muncă sau pe stradă în apropierea școlilor. Totodată, numărul persoanelor care pot participa la evenimente va fi restricționat sau condiționat de vaccinare. Prefectul județului Ilfov, Daniel Tudorel Zamfir a explicat situația pe larg, în direct pe B1 tv. În momentul de față, sunt 9 localități din județul Ilfov care au depășit incidența de două cazuri de infectare la mia de locuitori. Noi măsuri în județul Ilfov „În primul rând, vorbim despre obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice, piețe, târguri, spații comerciale și la locul de muncă. Apoi, vorbim despre limitarea numărului de participanți la diferite evenimente. Aici putem vorbi despre competițiile sportive care se pot desfășura cu spectatori, până la capacitatea de 50% a stadionului sau zonei unde se desfășoară competiția. Dacă vorbim de nunți, botezuri sau alte evenimente private, participarea este permisă la exterior pentru 150 de persoane și la interior pentru 100 de persoane. Dacă vorbim despre concerte, festivaluri și alte evenimente de genul acesta, putem vorbi de o participare de maxim 2.500 de persoane”, a explicat prefectul, în direct pe B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Masca de protecție, obligatorie în spațiile aglomerate Referitor la purtarea măștii de protecție, prefectul a precizat că aceasta este obligatorie pe întreg teritoriul județului, în spațiile aglomerate precum târguri, piețe și stații de autobuz. „În târguri, în piețe, în stațiile de autobuz și în mijloacele de transport este (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Medicul Radu Țincu: Se poate ajunge la jumătatea lunii octombrie la 20.000 de cazuri de COVID-19 diagnosticate în (...)
Medicul Radu Țincu: Se poate ajunge la jumătatea lunii octombrie la 20.000 de cazuri de COVID-19 diagnosticate în fiecare zi, dacă nu se vor lua măsuri
Medicul Radu Țincu a declarat în emisiunea Bună, România, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir (...)
Restricții severe în Ilfov, după creșterea ratei de infectare. Deplasarea, interzisă după ora 20:00. Se închid sălile de (...)
Restricții severe în Ilfov, după creșterea ratei de infectare. Deplasarea, interzisă după ora 20:00. Se închid sălile de fitness și restaurantele. Protestele și sportul în aer liber, (...)
De miercuri, 29 septembrie, noi restricții vor intra în vigoare, după ce în mai multe localități (...)
CNCAV: 42.812 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
CNCAV: 42.812 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY