ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [9/09/2021]

 
Moțiunea de cenzură depusă de AUR și USR-PLUS a fost citită în Parlament. Vezi textul integral!
     
Moțiunea de cenzură depusă de AUR și USR-PLUS a fost citită în Parlament. Vezi textul integral!

Moțiunea de cenzură depusă de AUR și USR-PLUS a fost citiă în Parlament. Votul urmează să fie dat după data de 15 septembrie. Propunerea USR PLUS privind introducerea pe ordinea de zi a calendarului pentru votarea moțiunii de cenzură  a picat la vot cu 117 voturi pentru și 217 voturi împotrivă.  Parlamentarii PSD au votat cot la cot cu cei ai PNL. Propunerea care oferea posibilitatea votării mai rapide a moțiunii de cenzură a picat la vot. Deputatul Bogdan Rodeanu a citit textul moţiunii de cenzură, iar mai multe scandaluri au avut loc pe parcurs. PSD și PNL au reușit în ședința Birourilor Permanente reunite să amâne votul moțiunii de cenzură, după data de 15 septembrie. Ulterior, cele două partide au colaborat din nou, de această dată la ședința în care s-a citit textul moțiunii de cenzură. Ionuţ Moşteanu (USR PLUS) a propus modificarea ordinii de zi pentru stabilirea calendarului moţiunii de cenzură, susţinând că moţiunea trebuie dezbătută după trei zile de la citire. Propunerea a fost supusă la vot, primind 117 voturi „pentru”, 216 „împotriva” şi patru abţineri, astfel că nu a trecut. Textul moțiuni depusă de AUR și USR-PLUS Demiterea Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi! Domnule Președinte al Senatului, Domnule Președinte al Camerei Deputaților, Doamnelor și domnilor Senatori și Deputați, Domnule Prim-ministru, Doamnelor și domnilor Miniștri, România este condusă de un guvern al nepăsării naționale, pregătit să îngroape România într-un sac de plastic, fără slujbă religioasă, fără să verse o lacrimă. Avem un președinte în funcție, un prim-ministru și miniștri care se presupune că lucrează la bunăstarea acestei țări și a locuitorilor ei, dar România arată ca o țară pustiită, care merge din rău în mai rău, în care oamenii și-au pierdut orice încredere în guvernanți și în instituțiile publice. România nu arată ca o țară (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Trafic rutier desfășurat în condiții deosebite pe prinicipalele artere ale țării din cauza vremii (...)
Trafic rutier desfășurat în condiții deosebite pe prinicipalele artere ale țării din cauza vremii capricioase
Traficul rutier se desfășoară cu deificultate, dn cauza în condițiilor meteo nefavorabile, duminică (...)
Focuri de arme în Prahova. Un bărbat dat în urmărire generală a fost împușcat de polițiști (VIDEO)
Focuri de arme în Prahova. Un bărbat dat în urmărire generală a fost împușcat de polițiști (VIDEO)
Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat de polițiștii, în județul Prahova, (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY