ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [9/09/2021]

 
Ludovic Orban: „Sper să nu se ia o decizie care să pună România în postura de prizonier al PSD”
     
Ludovic Orban: „Sper să nu se ia o decizie care să pună România în postura de prizonier al PSD”

Ludovic Orban a declarat joi, la Constanța, că se opune ca PNL să se alieze cu PSD. Acesta a subliniat că România riscă să intre din nou pe mâna PSD, în cazul în care tbăra Cîțu împinge partidul către social-democrați: „Sper să nu se ia nicio decizie care să pună nu numai PNL în postura de prizonier al PSD, ci să nu pună România în postura de prizonier al PSD, România să nu încapă din nou pe mâna PSD”, a spus Ludovic Orban. Preşedintele PNL a declarat că partidul are în momentul de faţă trei variante: refacerea coaliţiei cu USR PLUS, guvernarea împreună cu PSD „pe faţă sau pe spate” sau intrarea în opoziţie. “Cel mai mare duşman al României sunt avatarurile Partidului Comunist sub diferitele lor forme, cum s-au numit, FSN, FDSN, PDSR, PSD. Au cultivat iluzii, i-au învăţat pe oameni că pot să primească fără efort, şi-au bătut joc de toate sistemele publice, au menţinut subdezvoltarea în România, au alungat milioane de români afară  şi pur şi simplu au fost un rău pentru România. Poate unii îşi imaginează că putem face vreo brânză cu varianta a doua.  Nu există alternativă onorabilă pentru noi, nu există altă soluţie decentă care să permită cât de cât să ne atingem obiectivele, decât actuala formulă de guvernare, iar actuala formulă de guvernare nu mai este posibilă cu Florin Cîţu prim-ministru”, a menţionat Orban.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Prefectul de Ilfov explică cum a ajuns județul să aibă cea mai mare rată de infectare din țară. Ce spune Daniel Zamfir (...)
Prefectul de Ilfov explică cum a ajuns județul să aibă cea mai mare rată de infectare din țară. Ce spune Daniel Zamfir despre carantinare zonală (VIDEO)
Rata de infectare cu COVID-19 atinge cote astronomice în județul Ilfov. Şapte localități au ajuns (...)
Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
Alexandru Raicu a cucerit medalia de bronz la categoria 73 de kilograme, sâmbătă, în cadrul (...)
Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei (...)
Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat (...)
O tânără în vârstă de 20 de ani a decedat în secția ATI a Spitalului Județean Satu Mare, iar familia (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY