ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 octombrie 2021

 
 

Realitatea Vâlceană [2/09/2021]

 
16-19 septembrie: Festivalul “Toamna de la A la Z”! Surprize și bunătăți la super prețuri!
     
16-19 septembrie: Festivalul “Toamna de la A la Z”! Surprize și bunătăți la super prețuri!

Joi, pe 16 septembrie, începe festivalul Toamna de la A la Z! SC ANNABELLA SRL a pregătit surprize și o mulțime de produse specifice toamnei: legume și fructe proaspete de la fermierii noștri, must, produse Râureni la super prețuri și tot ce ai nevoie pentru a pregăti bunătăți pentru iarnă! Program: Joi 10:00-20:00 Vineri- Sâmbătă: 09:00-20:00 Duminică: 09:00-17:00 Locație: Parcarea magazinului Annabella A-Z, bulevardul Dem Rădulescu, cartierul Ostroveni.

cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY