ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [3/09/2021]

 
Un deputat AUR laudă PNDL-ul într-o interpelare adrseată ministrului Dezvoltării: „Problema apei potabile putea fi rezolvată”
     
Un deputat AUR laudă PNDL-ul într-o interpelare adrseată ministrului Dezvoltării: „Problema apei potabile putea fi rezolvată”

Într-o interpelare, de pe data de 24 august, adresată ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, deputatul AUR, Dan Tanasă laudă PNDL 1 și 2 și susține că prin aceste programe s-ar fi putut realiza problema aei potabile în județul Mureș: “Rezolvarea problemei alimentării cu apă în zona de câmpie a județului Mureș constituie o prioritate, astfel încât populația să beneficieze de condiții normale de viață. Încă din 2015, pe raza județului Mureș a fost aprobat Master Planul privind apa și canalizare, în valoare de 141 de milioane de euro de către ADI Aquinvest. Pe lista de investiții prioritare a Master Planului județului Mureș se află și aducțiunea Luduș –Mihăieșu de Câmpie, investiție ce putea să rezolve problema apei în zona de câmpie. Problema apei potabile putea fi rezolvată prin programele guvernamentale PNDL 1 și PNDL2 dar, deși au fost depuse cereri de fianțare prin firmele Aquinvest și Aquaserv și-au retras cererile de finanțare de la PNDL, susținând că lcurarea trebuie efectuată prin Master Plan”, se arată în textul interpelării. AUR a solicitat, vineri, Guvernului Cîţu să retragă proiectul de ordonanţă de urgenţă privind PNDL 3 de pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern. „Ideea de a aloca bani pentru dezvoltarea comunităţilor locale e bună, însă este nevoie de garanţii. Trebuie să limităm cota financiară din obiectivul final la 3-5% pentru documentaţie, întrucât s-a furat mult în trecut pe studii de prefezabilitate şi fezabilitate. De asemenea, proiectele ar trebui să fie în concordanţă cu nevoile reale ale comunităţilor, şi nu făcute doar pentru a bifa ceva. Nu în ultimul rând, un asemenea program ar trebui să urmeze şi să fie complementar cu PNRR”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, citat de un comunicat de presă. Deputatul George Simion, celălalt copreşedinte AUR, susţine că banii trebuie să servească toţi (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul (...)
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai (...)
Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor, a declarat sâmbătă, pentru B1 TV, că România (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a acuzat, sâmbătă, Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre metodele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY