ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [1/09/2021]

 
O grupare ultrareligioasă distribuie o revistă cu mesaje anti-vaccin: ‘Este un experiment’; ‘Au ucis 45.000 de oameni’
     
O grupare ultrareligioasă distribuie o revistă cu mesaje anti-vaccin: ‘Este un experiment’; ‘Au ucis 45.000 de oameni’

O broșură de opt pagini, care conține știri anti-COVID, anti-vaccin, referințe la controlul minții prin vaccinare, modificator genetic, un plan al forțelor demonice sau până la modalități de căință pentru cei care s-au vaccinat a fost distribuită în satul Geoagiu de Sus, în cursul zilei de luni, 30 august, de către trei persoane necunoscute, informează alba24.ro. Primarul din Stremț (comuna de care aparține satul), Traian Popa, a precizat pentru alba24.ro că și în satul Geomal ar fi apărut câteva reviste. Potrivit primarului Traian Popa și unor martori oculari, trei persoane, două femei și un bărbat care se aflau într-o mașină de culoare roșie, cu numere de București, au împărțit revistele din poartă în poartă. Cei trei ar fi părăsit localitatea înspre zona Mănăstirii Râmeț. Broșura, care are titlul de deschidere „Vaccinul este un experiment. Nu vă vaccinați ca să nu regretați”, este la a patra ediție și a fost distribuită în mai multe localități din țară. Unde poate fi găsită broșura pe internet În primul rând broșura nu este semnată de o entitate. Pe pagina a șaptea, într-un chenar negru, este precizat că broșura este realizată de un grup de creștini ortodocși. De asemenea, revista mai conține o informație importantă, cu trimitere la două site-uri: marturisiaortodoxă și ortodoxinfo. Cele două site-uri sunt menționate în broșură ca site-uri „importante care mărturisesc adevărul despre toate aceste pericole”. La o simplă căutare pe Google, dar și pe ortodoxinfo, broșura poate fi descărcată pentru a fi printată. De asemenea, aceasta poate fi găsită pentru download și pe Facebook, pe un grup intitulat „Isus Hristos”. Mai mult de atât, pe site-ul mai sus menționat se pot găsi pentru download și alte ediții ale broșurii. Mare parte dintre „articole” au trimiteri către site-uri sau pagini de Youtube, cu un conținut discutabil. De la oxid de grafen în (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Bobby Păunescu cere măsuri ferme pentru incapacitatea autorităților de a asigura medicamente pentru bolnavii (...)
Bobby Păunescu cere măsuri ferme pentru incapacitatea autorităților de a asigura medicamente pentru bolnavii Covid-19
Producătorul de film Bobby Păunescu a declarat, în emsiunea CULISELE STATULUI PARALEL că este (...)
Nevaccinații riscă să se reinfecteze cu COVID-19 o dată la 16 luni
Nevaccinații riscă să se reinfecteze cu COVID-19 o dată la 16 luni
Pe măsură ce cazurile de COVID-19 se înmulțesc în valul patru al pandemiei, tot mai mulți oameni (...)
19 morți, după ce un camion a lovit un microbuz, în Cairo
19 morți, după ce un camion a lovit un microbuz, în Cairo
Nouăsprezece egipteni au murit miercuri după ce un camion a lovit microbuzul în care se aflau (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY