ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [31/08/2021]

 
Revistă cu știri anti-vaccin, distribuită în Alba. Alte cazuri similare în țară
     
Revistă cu știri anti-vaccin, distribuită în Alba. Alte cazuri similare în țară

O broşură de opt pagini cu știri anti-COVID şi antivaccininare a fost distribuită în satul Geoagiu de Sus, în cursul zilei de luni, de trei persoane necunoscute, scrie publicația locală Alba24. Broşura a fost distribuită și în județele Sibiu, Vâlcea sau Vrancea. Până în prezent, în acest caz a fost deschis un dosar penal, în luna februarie, pe numele unui bărbat din Piteşti care a distribuit broşura în Vrancea. Traian Popa, primarului din Stremț, comuna de care aparține satul Geoagiu de Sud susține că trei persoane, două femei și un bărbat, care se aflau într-o mașină de culoare roșie, cu numere de București, au împărțit revistele din poartă în poartă. Cei trei ar fi părăsit localitatea înspre zona Mănăstirii Râmeț. Pliantul conţine date alarmiste, neadevărate, sintetizate din cărţi şi de pe internet. Titlul de deschidere al broșurii este „Vaccinul este un experiment. Nu vă vaccinați ca să nu regretați”. Foto Alba24 Nu este prima oară când se întâmplă un astfel de episod. În luna ianuarie, publicația Turnulsfatului.ro l-a surprins pe un bărbat în Piața Mică din Sibiu, în timp ce împărțea primul număr al broșurii. În județul Vâlcea, tot în luna ianuarie, primul număr al broșurii a fost distribuit în localitatea Bărbătești. Potrivit martorilor oculari intervievați de reportierii digi24.ro, revista ar fi fost distribuită de doi bărbați îmbrăcați în haine monahale. Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprins de polițiști în timp ce împărțea prima ediție a broșurii, pe o stradă din Focșani, potrivit Monitorul de (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelaciune prin e-mail. „Acest e-mail nu este trimis de Poliția (...)
Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelaciune prin e-mail. „Acest e-mail nu este trimis de Poliția Română!”
Poliția Română avertizează asupra unui nou tip de înșelăciune ce a luat în vedere conducătorii auto. (...)
Zarug de la Asia Express a dezvăluit câte kilograme are. Concurentul a arătat dovada în timpul sezonului 4 de la Antena (...)
Zarug de la Asia Express a dezvăluit câte kilograme are. Concurentul a arătat dovada în timpul sezonului 4 de la Antena 1
Zarug și Lorelei au ajuns în Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția de miercuri a emisiunii. Cei doi au (...)
Foxconn a dezvăluit primele sale mașini electrice. Ce viitor are Apple Car?
Foxconn a dezvăluit primele sale mașini electrice. Ce viitor are Apple Car?
Foxconn, dezvoltatorul ce produce electronice de consum pentru Apple, a dezvoltat noile sale (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY