ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Dobrogea News [30/08/2021]

 
Pompierii din Babadag au salvat o gospodărie înainte de a se face scrum
     
Pompierii din Babadag au salvat o gospodărie înainte de a se face scrum

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Mihai Bravu. 1 ofițer și 8 subofițeri s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Primii care au ajuns la locul evenimentului au fost membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mihai Bravu cu o autospecială de stingere. Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, forțele de intervenție au acționat aproximativ o oră. Au fost afectate acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 7 mp, 2 ferestre și circa 4 ml de gard din lemn, fiind salvată restul locuinței. Din fericire, nu au fost victime sau persoane rănite. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost foc deschis în spații deschise. Pompierii din Babadag au salvat o gospodărie înainte de a se face scrum first appeared on DobrogeaNews.

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY