ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Dobrogea News [24/08/2021]

 
Jandarmii tulceni salvează vieți și cu elicopterul
     
Jandarmii tulceni salvează vieți și cu elicopterul

În perioada 23-27 august, Grupa de Acțiuni Speciale și Antiteroriste din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea va desfășura un program de pregătire, constând în activități în cooperare cu Inspectoratul General al Aviației M.A.I. și sub coordonarea instructorilor militari din cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia și Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri. Programul de pregătire se va desfășura în Poligonul Babadag și Poligonul Cataloi, jandarmii punând în practică tehnici de intervenție în diferite situații, cum ar fi:*Urcarea/coborârea în/din elicopter cu ajutorul troliului*Așezarea răniților pe targă și urcarea acesteia cu ajutorul troliului în elicopter*Poziționarea armamentului pe timpul zborului*Restricții pe timpul zborului*Intervenția în clădiri și încăperi*Executarea tragerilor specifice cu armamentul din dotare*Tactica intervenției privind extracția din mașină, încătușarea și cotrolul corporal Programul de pregătire se desfășoară cu sprijinul Inspectoratului General al Aviației M.A.I., prin participarea la activități a unui elicopter EC – 135, echipat cu un dispozitiv pentru coborârea în rapel a forțelor de intervenție și sub coordonarea instructorilor militari din cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia și Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, jandarmii executând antrenamentele în condiții similare realității. Jandarmii tulceni salvează vieți și cu elicopterul first appeared on (...)

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY