ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [24/08/2021]

 
O asociere din Germania va finaliza Stația de epurare din Târgu Jiu
     
O asociere din Germania va finaliza Stația de epurare din Târgu Jiu

O asociere de firme din Germania va finaliza lucrările la stația de epurare de la Târgu Jiu. Lucrările ar fi trebuit să fie gata în urmă cu mai mulți ani. Acest lucru nu a fost posibil din cauza constructorului. Cu toate acestea, este vorba de o finanțare cu fonduri europene. Aparegio Gorj a reușit să obțină o derogare pentru a finaliza proiectul, în ciuda faptului că acesta ar fi trebuit să fie finalizat. Astfel, în cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată, după parcurgerea procedurii de achiziție – licitație deschisă, a fost semnat primul contract de lucrări “CL 26 – Proiectare și execuție lucrări la SEAU Târgu Jiu”. Contractul de lucrări cuprinde proiectare si execuție lucrări la Stația de Epurare Ape Uzate Târgu Jiu: conducta de evacuare apă epurată, unitate de preluare nămoluri vidanjabile, uscare nămoluri, instalații de dezodorizare aer poluat. „Aceste lucrări sunt complementare celor realizate sau care sunt în curs de finalizare prin programul POS Mediu și fazat în programul POIM 2014-2020. Contractul a fost semnat cu Asocierea Ludwig Pfeiffer SRL (líder asociere) – Ludwig Pfeiffer Hoch – und Tiegbau GmbH & Co KG din Germania, potrivit Aparegio Gorj. Contractul are o durata de 30 luni, din care 8 luni pentru proiectare și 22 luni pentru execuție. Valoarea contra tului este de 28.736.937,18 lei (exclusiv TVA) si este asigurată prin următoarea schemă de cofinanțare: 6% din costurile eligibile sunt suportate de către SC APAREGIO GORJ SA,94% este asigurat din bugetele locale ale unităților teritorial-administrative beneficiare (2%), Fondul de Coeziune al Uniunii Europene (85%) și bugetul de stat (13%)Aparegio Gorj. Un milion de euro în dispecerate locale de apă Un milion de euro vor costa dispeceratele locale de apă care vor funcționa în cadrul Sistemului integrat de (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Gorj: Bărbat din Craiova, decedat după ce s-a aruncat în fața unui tren la Turburea
Gorj: Bărbat din Craiova, decedat după ce s-a aruncat în fața unui tren la Turburea
Un bărbat, în vârstă 75 de ani, din Craiova, a murit miercuri seară, după ce s-ar fi aruncat în fața (...)
Gorj: Restricțiile adoptate de CJSU pentru Târgu Jiu și Dănești
Gorj: Restricțiile adoptate de CJSU pentru Târgu Jiu și Dănești
Comitetul Județean pentru Stuații de Urgență Gorj a adoptat miercuri o Hotărâre prin care impune (...)
(VIDEO) Președintele Iohannis a anunțat o serie de restricții
(VIDEO) Președintele Iohannis a anunțat o serie de restricții
Președintele Klaus Iohannis a declarat, în această seară, după ședința de lucru privind gestionarea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY