ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Realitatea Vâlceană [22/08/2021]

 
Accident rutier pe DN 7, aproape de Brezoi
     
Accident rutier pe DN 7, aproape de Brezoi

Duminică, 22 august: Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier intervin în acest moment la un accident rutier pe Drumul Național 7, în apropierea localității Brezoi, la km 209, fiind implicate două autoturisme. Momentan, traficul este blocat total. Din primele date se pare că ar fi vorba despre un impact frontal. În urma accidentului ar fi rezultat patru victime, conștiente, printre care și un minor. VIDEO: 3f340936-205b-4ea5-a3ad-b2906cce9313 Șoferii nu au consumat alcool. UPDATE 17:40 Traficul a fost deblocat total. 6 persoane au fost transportate la spital, șoferii au 25 și 29 de ani, cel de 25 de ani este din Mioveni, Argeș, iar celălalt din Aiud, Alba.

cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY