ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Dobrogea News [18/08/2021]

 
Incendii de vegetație la Niculițel, Ciucurova, Ceamurlia de Sus și în zona Zagăn din Tulcea
     
Incendii de vegetație la Niculițel, Ciucurova, Ceamurlia de Sus și în zona Zagăn din Tulcea

*6 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, împreună cu membri ai SVSU Ciucurova au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe raza localității Fântâna Mare. În urma evenimentului, au ars aproximativ 500 mp de vegetație uscată, arbuști, lăstăriș și viță de vie. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise. *În cursul zilei de 17 august a.c., 5 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, împreună cu membri ai SVSU Niculițel au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe raza localității Niculițel. În urma evenimentului, au ars aproximativ 5000 mp de vegetație uscată și mărăciniș. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise. *În după-amiaza zilei de 17 august a.c., Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost solicitat, în urma unui apel prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, să intervină la un incendiu de vegetație uscată și stuf care se manifesta pe raza municipiului Tulcea, zona Zagăn. Trei echipaje de pompieri a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului care a afectat o suprafață de aproximativ 1 hectar de vegetație uscată și stuf. Cel mai probabil incendiul s-a produs în urma unui foc deschis în spații deschise. *În după-amiaza zilei de 17 august a.c., salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag au fost solicitati să intervină la un incendiu produs pe raza localității Ceamurlia de Sus. Un echipaj, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, s-a deplasat de urgență la locul solicitării. Incendiul a fost lichidat după mai bine de o oră de la momentul anunțării, la ora 17:48. În urma evenimentului au ars aproximativ 10 hectare de miriște și vegetație (...)

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY