ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [4/08/2021]

 
(VIDEO) Vâlcea: 80 de șoferi prinși conducând cu viteză
     
(VIDEO) Vâlcea: 80 de șoferi prinși conducând cu viteză

Polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, sprijiniți de polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție ale județelor Gorj și Argeș, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au participat la o acțiune comună pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, având în vedere principalele cauze generatoare de accidente rutiere. Astăzi, în intervalul orar 7.00 – 9.00, polițiștii au acționat pentru reducerea numărului de accidente rutiere, fiind aplicate 223 de sancțiuni contravenționale, dintre care: 80 pentru depășirea vitezei legale, 7 pentru abateri comise de pietoni,4 pentru consum de alcool la volan. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 18 permise de conducere. De asemenea, au fost retrase 16 certificate de înmatriculare. Pentru deplasarea în condiții de siguranță, polițiștii vă recomandă: Adaptați în permanență viteza de deplasare la particularitățile de drum și trafic!Nu vă angajați în efectuarea de depășiri neregulamentare!Folosiți centura de siguranță-vă poate salva viața!Nu conduceți dacă vă simțiți obosiți!

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Masca sub nas, sport local la Craiova
Masca sub nas, sport local la Craiova
Masca sub nas sau, sub barbă sau deloc – sport local la Craiova. Chiar dacă numărul oamenilor (...)
Demisii în şcoli şi la ISJ Dolj
Demisii în şcoli şi la ISJ Dolj
De, ieri, au intrat pe funcţii de conducere noi directori şi inspectori şcolari. Una dintre (...)
A lovit doi bărbaţi şi a fugit de la locul accidentului
A lovit doi bărbaţi şi a fugit de la locul accidentului
Poliţiştii doljeni au dispus, ieri, reţinerea unui tânăr de 26 de ani, din Maglavit, acuzat de (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY