ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [4/08/2021]

 
Propunerile ministrului Mihăilă. Bonuri de masă pentru vaccinați
     
Propunerile ministrului Mihăilă. Bonuri de masă pentru vaccinați

Bonuri de masă pentru vaccinare, este una din măsurile de accelerare a imunizării populației pe care o propune ministrul sănătății, Ioana Mihăilă. La aceasta se adaugă vaccinarea acasă, făcută de medicul de familie, sau în policlinicile de stat, și tombolele cu premii. Pe lângă vaccinarea oamenilor în ambulatorii sau acasă, de către medicul de familie, ministrul are în vedere acordarea de bonuri de masă pentru cei care aleg să se vaccineze şi tombolele pentru cei vaccinaţi. Ministrul crede că gestionarea valului patru al pandemiei depinde de fiecare dintre noi, dacă alegem să ne vaccinăm, a explicat Ioana Mihăilă într-un interviu acordat news.ro. „Avem pregătită o Ordonanţă de Urgenţă care probabil că va fi promovată în săptămânile următoare, şi la domiciliul pacientului de către medicul de familie. Am venit, de asemenea, cu propuneri de recompensă pentru cei care se vaccinează de acum înainte, dar şi anumite măsuri care să recompenseze şi pe cei vaccinaţi anterior şi pe cei care doresc să se vaccineze de acum înainte. Deocamdată, avem în lucru o propunere pentru acordarea unor bonuri de masă, pentru cei care se vor vaccina de acum înainte. Suntem în discuţii, încă nu avem o formă finală, a unor loterii la care să participe toate persoanele vaccinate care doresc acest lucru. Cam acestea sunt măsurile pe care le avem agreate în acest moment, urmând să vedem dacă considerăm oportun, fie ca ele să fie extinse, dacă sunt de succes, fie să fie înlocuite cu alte măsuri dacă se consideră necesare. În momentul acesta, loteria este încă la stadiul de discuţii, vom veni cu mai multe propuneri, vedem care sunt cele mai uşor de operaţionalizat şi acceptat de Guvern şi acelea vor fi implementate”, a declarat Ministrul (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
6 morţi şi 70.000 de case inundate de o furtună tropicală în Thailanda
6 morţi şi 70.000 de case inundate de o furtună tropicală în Thailanda
Autoritățile thailandeze au intrat în alertă din cauza unor inundații puternice care au acoperit (...)
Doi răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren
Doi răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren
Două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, marţi, după ce maşina în care se aflau a fost (...)
OMS a prezentat prima strategie mondială pentru eliminarea meningitei până în 2030
OMS a prezentat prima strategie mondială pentru eliminarea meningitei până în 2030
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a prezentat marţi prima strategie globală împotriva meningitei, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY