ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [3/08/2021]

 
Box / Luis Camen, medaliat cu bronz la Campionatul Naţional de Tineret
     
Box / Luis Camen, medaliat cu bronz la Campionatul Naţional de Tineret

În perioada 27 iulie – 1 august, la Brăila, a avut loc Campionatul Naţional de Tineret la box, unde clubul SCM Craiova a participat. A fost o competiţie importantă şi numeroasă, la care a luat parte chiar şi preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea. Ion Joiţa, antrenorul sportivilor de la SCM, s-a prezentat la Brăila cu doi pugilişti, dar numai unul dintre ei a reuşit să obţină o medalie. În discuţie intră Luis Florin Camen (LPS Petrache Trişcu), cel care a obţinut medalia de bronz la categoria 60 kg. Cel de-al doilea pugilist, Nae Gheorghe, a pierdut de la primul meci. Din nou probleme de arbitraj Tehnicianul pugiliştilor craioveni consideră că Luis Camen merita să boxeze în finală, dar arbitrul din meciul al treilea a tras mai mult înspre adversar. „Am participat cu doi sportivi la Campionatul Naţional de Tineret, Camen Luis Florin şi Nae Gheorghe. Cel de-al doilea a cedat în primul meci în faţa unui sportiv foarte bun. Camen Florin, cel care este şi componentul lotului naţional de trei ani de zile, a boxat două meciuri, pe care le-a câştigat fără doar şi poate. În cel de-al treilea, a pierdut printr-o decizie de 3-2 cu un sportiv de la Suceava, vicecampion european. A fost cât se poate de clar viciere de rezultat, dar acum ce mai putem face? Luis a luat medalia de bronz, dar regretul rămâne că nu am putut boxa în finală. El rămâne, în continuare, component al lotului naţional. Joi va pleca în patru turnee, pentru ca în octombrie să participe la Campionatul European. Antrenorul lotului ne-a promis că Luis va face parte din echipa naţională dacă va merge bine la această competiţie. Şi cum a boxat excelent, nu avem nicio emoţie“, a punctat Ion Joiţa, pentru GdS. Citeşte şi: Kaiac-canoe / Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi, locul 5 în finala pe 1.000 de (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
The Artist Awards continuă astăzi în Piața Mihai Viteazul din Craiova
The Artist Awards continuă astăzi în Piața Mihai Viteazul din Craiova
The Artist Awards continuă și în această seara, de la ora 17.00, în Piața Mihai Viteazul din (...)
Rata de infectare cu Covid-19 a ajuns la 2,39% la mia de locuitori, în Craiova
Rata de infectare cu Covid-19 a ajuns la 2,39% la mia de locuitori, în Craiova
Rata de infectare cu Covid-19 crește constant la Craiova, iar acum a ajuns la nivelul de 2,39 la (...)
58 de decese din cauza COVID, în ultimele 24 de ore
58 de decese din cauza COVID, în ultimele 24 de ore
58 de decese au avut loc, în ultimele 24 de ore, din cauza infectării cu COVID-19. Informațiile (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY