ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [31/07/2021]

 
Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
     
Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)

Un incendiu a izbucnit la groapa de gunoi din zona CET a municipiului Arad, a informat ISU Arad sâmbătă seară, precizând că se emite avertizare RO-ALERT pentru localitățile aflate pe direcția de propagare a fumului. Potrivit autorităților, flăcările se manifestau pe circa 2.000 mp, însă s-au dezvoltat cu viteză din cauza vântului puternic. ISU Arad, despre incendiul de la groapa de gunoi a municipiului Arad, din zona CET „Incendiu la groapa de gunoi in mun. Arad in zona CET. Intervin 3 echipaje de stingere a Detașamentului Arad cu 3 autospeciale 1 ofițer si 10 subofițeri cu sprijinul unui număr de 10 angajați ai operatorului economic și utilaje. Incendiul se manifesta pe aproximativ 2000.mp. dar se dezvoltă cu viteza din cauza vântului puternic. Se va emite Roalert pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului”, a scris ISU Arad, sâmbătă seară, pe Facebook.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Medicul Radu Țincu: Se poate ajunge la jumătatea lunii octombrie la 20.000 de cazuri de COVID-19 diagnosticate în (...)
Medicul Radu Țincu: Se poate ajunge la jumătatea lunii octombrie la 20.000 de cazuri de COVID-19 diagnosticate în fiecare zi, dacă nu se vor lua măsuri
Medicul Radu Țincu a declarat în emisiunea Bună, România, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir (...)
Restricții severe în Ilfov, după creșterea ratei de infectare. Deplasarea, interzisă după ora 20:00. Se închid sălile de (...)
Restricții severe în Ilfov, după creșterea ratei de infectare. Deplasarea, interzisă după ora 20:00. Se închid sălile de fitness și restaurantele. Protestele și sportul în aer liber, (...)
De miercuri, 29 septembrie, noi restricții vor intra în vigoare, după ce în mai multe localități (...)
CNCAV: 42.812 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
CNCAV: 42.812 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY