ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

Digi24 [31/07/2021]

 
New York-ul de Ucraina. Un orășel de pe frontul din est vrea să scape de război: „Cine ar vrea să se lupte cu americanii?”
     
New York-ul de Ucraina. Un orășel de pe frontul din est vrea să scape de război: „Cine ar vrea să se lupte cu americanii?”

Fabrici distruse, case abandonate și uniforme cât vezi cu ochii. E Novhorodske, un orășel de pe frontul din estul Ucrainei, aflat sub autoritatea guvernului. Un oraș care abia își revenea când a început războiul. Acum, locuitorii trăiesc cu teama permanentă de bombardamente. Dar ar avea o soluție ca să se apere.

cititi articolul complet în Digi24


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
CTP: Dacă pierde alegerile din PNL, Orban poate să meargă la AUR cu gândirile pe care le-a exprimat, dar nici ăia n-au (...)
CTP: Dacă pierde alegerile din PNL, Orban poate să meargă la AUR cu gândirile pe care le-a exprimat, dar nici ăia n-au ce să facă cu el
Cristian Tudor Popescu a spus, vineri, la emisiunea Cap Limpede de la Digi24 că Ludovic Orban, (...)
Avertisment de la șeful Gazprom: Prețul gazelor în Europa ar putea crește și mai mult
Avertisment de la șeful Gazprom: Prețul gazelor în Europa ar putea crește și mai mult
Moscova, suspectată de multe ori că profită de dependența europenilor de gazele rusești și face o (...)
Garda Forestieră: Nu au fost identificate tăieri ilegale pe fondul forestier unde au fost agresați activistul și cei (...)
Garda Forestieră: Nu au fost identificate tăieri ilegale pe fondul forestier unde au fost agresați activistul și cei doi jurnaliști
Garda Forestieră Suceava a anunțat vineri seară că în urma verificărilor nu au fost găsite nereguli (...)
[Toate articolele din: Digi24 +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY