ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [31/07/2021]

 
Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
     
Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)

Un exemplar de urs brun a fost filmat când alerga pe străzile localității Borca din județul Neamț. În aceeași comună, o ursoaciă și puii ei au fost zăriți lângă gardurile oamenilor. Jandarmii nemțeni, care au fost solicitați să intervină de șase ori în astfel de situații de la începutul anului, fac apel la cetățeni să sune la 112 și să nu se apropie de animale. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Mai mulți urși au fost filmați pe străzile localității Borca. Ce a spus purtătorul de cuvânt al IJJ Neamț „Știm situația, așa cum ați văzut și dumneavoastră, doar că în acest caz nu a fost făcută sesizare 112, fapt pentru care pe această cale facem încă o dată apel la cetățeni ca de fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații să sune la 112, să nu încerce să intervină pentru a nu-și pune viața în pericol, cu atât mai puțin să se apropie pentru a-i filma sau a-i fotografia”, a declarat Magdalena Gabriela Muraru, purtător de cuvânt al IJJ Neamț, sâmbătă seară, în cadrul Știrilor B1 tv prezentate de Ștefan Pășcuță. Întrebată dacă IJJ Neamț a mai avut sesizări în ultimele zile sau săptămâni, ea a precizat: „Da, de la începutul anului, jandarmii nemțeni au fost solicitați să intervină în șase situații, prin care a fost semnalată prezența urșilor în apropierea gospodăriilor sau chiar în gospodării. În patru din aceste situații, atacul urșilor s-a soldat cu pagube materiale, iar în două situații a fost semnalată doar prezența lor – în momentul în care jandarmii au ajuns la locul sesizării, urșii nu au mai fost găsiți”. „În momentul în care se face sesizarea la 112 atunci se constituie și comisie. Primăria din comuna respectivă este cea care constată pagubele și reprezentantul de la primărie se deplasează și face acest proces-verbal de constatare a pagubelor, nu este în competența noastră”, a explicat (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Medicul Radu Țincu: Se poate ajunge la jumătatea lunii octombrie la 20.000 de cazuri de COVID-19 diagnosticate în (...)
Medicul Radu Țincu: Se poate ajunge la jumătatea lunii octombrie la 20.000 de cazuri de COVID-19 diagnosticate în fiecare zi, dacă nu se vor lua măsuri
Medicul Radu Țincu a declarat în emisiunea Bună, România, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir (...)
Restricții severe în Ilfov, după creșterea ratei de infectare. Deplasarea, interzisă după ora 20:00. Se închid sălile de (...)
Restricții severe în Ilfov, după creșterea ratei de infectare. Deplasarea, interzisă după ora 20:00. Se închid sălile de fitness și restaurantele. Protestele și sportul în aer liber, (...)
De miercuri, 29 septembrie, noi restricții vor intra în vigoare, după ce în mai multe localități (...)
CNCAV: 42.812 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
CNCAV: 42.812 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY