ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

Observator [31/07/2021]

 
Un jandarm şi un poliţist din Brăila, anchetaţi după ce primul s-a jucat cu pistolul celui de-al doilea
     
Un jandarm şi un poliţist din Brăila, anchetaţi după ce primul s-a jucat cu pistolul celui de-al doilea

Joacă de copii într-o secţie de Poliţie din Brăila, între un poliţist care şi-a lăsat arma pe masă şi un jandarm dornic să o analizeze. Amândoi vor fi cercetaţi de procurorii Parchetului Militar.

cititi articolul complet în Observator


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit Nunta de Argint, în cadrul unei ceremonii restrânse. Le-au fost (...)
Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit Nunta de Argint, în cadrul unei ceremonii restrânse. Le-au fost alături prieteni vechi, dar şi nume cunoscute pe scena politică (...)
Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au aniversat, seara trecută, 25 de ani de la (...)
Premieră în medicina veterinară din România, la Cluj. O pisică suferindă de o malformaţie rară a primit o nouă şansă la (...)
Premieră în medicina veterinară din România, la Cluj. O pisică suferindă de o malformaţie rară a primit o nouă şansă la viaţă
Medicina veterinară evoluează pe zi ce trece. Specialiştii de la Facultatea Veterinară din Cluj, (...)
Era o fetiță veselă, respectuoasă. Durere mare la Telciu, tatăl copilei găsite fără suflare în râpă a venit din Austria (...)
"Era o fetiță veselă, respectuoasă". Durere mare la Telciu, tatăl copilei găsite fără suflare în râpă a venit din Austria să-și îngroape fiica
Sfârşit tragic pentru o fetiţă de 13 ani din Bistriţa-Năsăud. A fost găsită fără suflare într-o râpă. (...)
[Toate articolele din: Observator +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY