ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

ProSport [30/07/2021]

 
Junior Morais, explicații cu privire la noul său look: „Am vrut să par mai tânăr!”. Ce spune despre remiza dintre Rapid și Farul Constanța
     
Junior Morais, explicații cu privire la noul său look: „Am vrut să par mai tânăr!”. Ce spune despre remiza dintre Rapid și Farul Constanța

Junior Morais, fundașul stânga brazilian în vârstă de 35 de ani de la Rapid, a vorbit după remiza cu Farul Constanța și a explicat de ce s-a bărbierit. Rapid București și Farul Constanța s-au întâlnit în […] Junior Morais, explicații cu privire la noul său look: „Am vrut să par mai tânăr!”. Ce spune (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Marian Drăgulescu, o nouă performanță de senzație la aproape 41 de ani! A fost cel mai bun de la Campionatele Naționale (...)
Marian Drăgulescu, o nouă performanță de senzație la aproape 41 de ani! A fost cel mai bun de la Campionatele Naționale și s-a calificat la Campionatele Mondiale
La aproape 41 de ani, Marian Drăgulescu continuă să scrie istorie pentru gimnastica românească, (...)
România a învins Portugalia cu 3-1 și s-a calificat la barajul pentru turneul final al Cupei Davis! Video Online. (...)
România a învins Portugalia cu 3-1 și s-a calificat la barajul pentru turneul final al Cupei Davis! Video Online. Marius Copil, eroul „tricolorilor”
România a învins Portugalia cu 3-1 la Cluj-Napoca, în Grupa Mondială I din Cup Davis, Video Online (...)
Bjorn Borg, fostul lider ATP care s-a însurat cu o româncă la București, protagonistul unor scene șocante: „Ieșea în (...)
Bjorn Borg, fostul lider ATP care s-a însurat cu o româncă la București, protagonistul unor scene șocante: „Ieșea în drum să ceară oricui cocaină! Lua drogul (...)
Cea de-a doua soție a lui Bjorn Borg, Loredana Berte, a vorbit despre aspectele întunecate ale (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY