ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [30/07/2021]

 
NEPI-Rockcastle confirmă investiția din Craiova
     
NEPI-Rockcastle confirmă investiția din Craiova

Alex Morar, CEO NEPI-Rockcastle, a confirmat pentru Ziarul Financiar că investiția de la Craiova privind Mall-ul Promenada Craiova este unul dintre proiectele cele mai mari ale NEPI-Rockcastle. Alex Morar, CEO NEPI -Rockcastle, a confirmat că investiția de la Craiova privind Mall-ul Promenada este unul dintre proiectele cele mai mari ale NEPI-Rockcastle. NEPI-Rockcastle a achiziționat la Craiova un teren de 22 ha, unde a demarat deja procedurile pentru construirea unui Mall de cca. 75.000 mp. Alăturat acestui mall se vor mai regăsi alte două nume mari ale retailer-ilor de top, firma Dedeman, cu un magazin de 18.000 mp, și, de asemenea, pe francezii de la Carrefour, cu un hypermarket în această locaţie. Mai mult, NEPI-Rockcastle va asigura costurile de investiție ale noului bulevard care va uni Calea Severinului cu Bulevardul Râului. Acesta va fi construit pe o distanță de circa 1.000 metri și va avea dimensiuni identice cu cele ale bulevardului Râului. Primăria Craiova având obligația de a expropria cele 3-4 imobile care afectează calea de acces pentru racordul celor două bulevarde. NEPI-Rockcastle a efectuat deja lucrările premergătoare construcției mall-ului (umplutură, asanare, etc). În prezent, se lucrează la documentația de avizare în vederea obținerii avizelor premergătoare obținerii autorizației de construire.Din sursele companiei, autorizația de construire ar putea fi obținută în septembrie. Oricum, se pare că termenul de inaugurare, dorit de NEPI-Rockcastle, al importantei investiții este trimestrul IV al anului (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Tot mai mulți elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Tot mai mulți elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că astăzi au fost înregistrate alte 326 de cazuri noi de coronavirus, la (...)
România, în optimi la Mondialul de volei U18! Victorie decisivă cu Thailanda
România, în optimi la Mondialul de volei U18! Victorie decisivă cu Thailanda
Selecţionata României şi-a asigurat locul al doilea în Grupa C la Campionatul Mondial de volei (...)
Cârcea a atins incidenţa de 6 la mie. Urmează noi restricţii
Cârcea a atins incidenţa de 6 la mie. Urmează noi restricţii
Localitatea Cârcea a depăşit vineri, 24 septembrie, pragul de incidenţă de 6 infectări Covid la mia (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY