ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [30/07/2021]

 
Noile troleibuze din Târgu Jiu, dotate cu rampe pentru persoanele cu dizabilități
     
Noile troleibuze din Târgu Jiu, dotate cu rampe pentru persoanele cu dizabilități

Noile troleibuze și autobuze care vor fi aduse la Târgu Jiu vor fi prevăzute cu rampe speciale de acces pentru persoanele cu dizabilități. Este vorba în principal de persoanele imobilizate în scaunul rulant și care se află în imposibilitatea de a urca scările de la actualele autobuze și troleibuze care circulă în municipiu. Conducerea Primăriei Târgu Jiu a precizat că toate vehiculele care vor presta servicii de transport public vor fi prevăzute cu facilități pentru persoanele cu handicap. Este de precizat că toate autobuzele și microbuzele vor fi livrate de către compania Solaris. Aceasta a câștigat ambele licitații organizate de ministerul de resort. Al doilea contract, pentru 9 mijloace de transport va fi semnat tot cu firma Solaris. Primul contract prevede livrarea a 11 troleibuze. Firma Solaris este câștigătorul licitației pentru a doua tranșă de troleibuze ce urmează să vină la Târgu Jiu. Este vorba de 9 mijloace de transport în comun cu autonomie extinsă, care pot circula și în afara rețelei. 20 de troleibuze noi În total, la Târgu Jiu vor ajunge 20 de troleibuze noi, produse de compania Solaris. „Vă reamintesc că avem în derulare un proiect pe fonduri europene care prevede achiziționarea a 20 de troleibuze: 9 cu autonomie extinsă și 11 obișnuite. Cele 11 vin din aceasta toamnă, fiind produse tot de firma Solaris. Este un proiect amplu, menit să modernizeze transportul în comun la nivelul municipiului. Mi-aș fi dorit ca aceste proiecte să se deruleze mult mai rapid. Procedurile sunt, însă, complexe și necesită timp. În luna septembrie, primul troleibuz produs de Solaris pentru noi vine la Târgu Jiu”, a declarat edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Potrivit conducerii companiei de transport public Transloc, primul troleibuz modern va ajunge la Târgu Jiu în luna septembrie. Livrările din primul lot vor (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei
Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei
Consilierii locali din Bârlad au votat să cumpere un espressor de cafea de 8.000 de lei, cu (...)
Ovidiu Vizante și-a dat demisia de la șefia CFR Călători
Ovidiu Vizante și-a dat demisia de la șefia CFR Călători
Ovidiu Vizante, care conduce CFR Călători din luna aprilie a acestui an, și-a dat demisia, a (...)
Liga 2 / Chiajna şi Slobozia au „deschis“ etapa a 7-a. Vezi programul rundei!
Liga 2 / Chiajna şi Slobozia au „deschis“ etapa a 7-a. Vezi programul rundei!
Programul meciurilor din etapa 7-a din Liga 2: Joi, 16 septembrie: Concordia Chiajna – Unirea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY