ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [30/07/2021]

 
SCM Craiova a rămas fără imagine
     
SCM Craiova a rămas fără imagine

sport Club Municipal (SCM) Craiova, clubul finanţat de primărie care deţine şapte secţii sportive, a rămas fără Compartimentul Imagine. Solicitarea conducerii SCM de a desfiinţa Compartimentul Organizare, Relaţii Publice şi Promovare Imagine a trecut de votul Consiliului Local Municipal, în şedinţa ordinară care a avut loc joi. Consilierii au aprobat, cu scorul de 14-12 (alianţa PNL – USR-PLUS s-a opus), noua organigramă şi statul de funcţii ale sport Club Municipal, din care dispăreau posturile din compartimentul care se ocupa de organizare şi de imagine. Mai exact, este vorba de trei posturi, din care unul era oricum vacant, plus cel de inspector şef – a cărui existență „nu se mai justifică în noua organizare“, după cum se explică în raportul ataşat proiectului de hotărâre. „În cadrul SCM Craiova funcționează în prezent mai multe secții sportive distincte, fiecare afiliată la federația de profil și supusă regulamentelor proprii acestora. Actuala formă de organizare sportivă nu este eficientă și nu își justifică activitatea în regim centralizat, ținând cont de specificul activității sportive, avându-se în vedere o eficientizare a bugetului de cheltuieli salariale al clubului“, se menţiona în raport. De asemenea, au fost comasate compartimentele Resurse Umane și Control Intern şi compartimentele Contabilitate şi Achiziții – Contracte, devenit Compartimentul Economic. Comasarea s-a făcut cu preluarea tuturor posturilor din cadrul celor două compartimente. Doar de la Compartimentul Imagine au fost daţi afară angajaţii. SCM Craiova a rămas fără imagine. Ce explicaţii a dat executivul În cadrul şedinţei, consilierii locali au cerut explicaţii executivului pe tema desfiinţării Compartimentului Organizare, Relaţii Publice şi Promovare Imagine al SCM Craiova. „Putea să se numească altfel acest serviciu, dar în niciun caz să se (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Tot mai mulți elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Tot mai mulți elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că astăzi au fost înregistrate alte 326 de cazuri noi de coronavirus, la (...)
România, în optimi la Mondialul de volei U18! Victorie decisivă cu Thailanda
România, în optimi la Mondialul de volei U18! Victorie decisivă cu Thailanda
Selecţionata României şi-a asigurat locul al doilea în Grupa C la Campionatul Mondial de volei (...)
Cârcea a atins incidenţa de 6 la mie. Urmează noi restricţii
Cârcea a atins incidenţa de 6 la mie. Urmează noi restricţii
Localitatea Cârcea a depăşit vineri, 24 septembrie, pragul de incidenţă de 6 infectări Covid la mia (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY