ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [30/07/2021]

 
ISJ Dolj a stabilit cum se vor ocupa funcţiile de directori din şcoli şi grădiniţe
     
ISJ Dolj a stabilit cum se vor ocupa funcţiile de directori din şcoli şi grădiniţe

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a stabilit procedura prin care se vor ocupa funcţiile de director şi director adjunct din şcoli şi grădiniţe. În Dolj, sunt vacante 194 de funcţii de director şi 67 de funcţii de director adjunct. Funcţiile de director şi director adjunct din şcolile şi grădiniţele din Dolj se vor ocupa în anul şcolar următor prin detaşare în interesul învăţământului. Altfel spus vor fi numiţi până la organizarea concursului sau cel târziu până la sfârşitul anului şcolar. Cei care vor să ocupe o funcţie de director trebuie să depună un dosar de candidatură. „Numirea directorilor se va face conform metodologiei de ocupare a posturilor didactice prin decizia inspectorului şcolar general cu consultarea Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. Pentru ocuparea acestor posturi am făcut o procedură minimă, astfel încât să dăm posibilitatea tuturor celor care doresc să ocupe o funcţie de conducere să îşi depună scrisoarea de intenţie şi un CV în perioada 12-18 august. Pe lângă aceste documente, candidaţii trebuie să depună şi un acord de detaşare în interesul învăţământului şi acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Posturile de director şi director adjunct se vor ocupa prin detaşare în interesul învăţământului până la organizarea concursului care probabil, aşa cum a fost anunţat, va demara la jumătatea lunii septembrie”, a precizat inspectorul şcolar general, Alexandru Gîdăr. Ce condiţii trebuie să îndeplinească viitorii candidaţi Conform procedurii se pot înscrie pentru a ocupa o funcţie de conducere cadrele didactice care înplinesc următoarele conditii: au diploma de licenţă sau atestat de echivalare în condiţiile art. 149, alin (3) -Legea educatiei nationale şi au cel puţin 5 ani de vechime în învăţământ. Pentru fiecare funcţie vizată candidatul trebuie să depună câte un dosar de concurs (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Restaurantele și cafenelele din Craiova se tem că își vor pierde clienții
Restaurantele și cafenelele din Craiova se tem că își vor pierde clienții
De ieri (n.r. joi), Craiova a depășit pragul de 3 infectări la mia de locuitori. Astfel, au fost (...)
Un tată şi trei fii, arestaţi după ce au bătut o familie la mall
Un tată şi trei fii, arestaţi după ce au bătut o familie la mall
Un tată şi cei trei fii ai săi au ajuns în arest după ce au revendicat un loc de parcare, exact ca (...)
Unde și-a ascuns Al Capone toată averea
Unde și-a ascuns Al Capone toată averea
Unii l-au numit captivant și seducător, alții l-au văzut drept întruchiparea răului pe pământ. Și (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY