ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [30/07/2021]

 
Craiova şi problema gunoiului. Ce explicaţii dă Olguţa Vasilescu
     
Craiova şi problema gunoiului. Ce explicaţii dă Olguţa Vasilescu

Craiova s-a confruntat în această lună cu o problemă serioasă: cea a gunoiului menajer. Schimbarea operatorului de salubritate începând cu data de 1 iulie a creat un disconfort craiovenilor. Aceştia s-au trezit cu pubelele pline, timp ce se uitau lung după maşinile de gunoi. Containerele au dat pe dinafară, mirosul a devenit insuportabil, dar Iridex, operatorul care a luat locul Salubrităţii, a fost scump la vedere. După aproape o lună de când firma Iridex a început prestarea serviciului de colectare și transport al deșeurilor din municipiul Craiova, timp în care situaţia nu s-a schimbat prea mult în bine, primarul Lia Olguţa Vasilescu a venit cu explicaţii. Chestionată în această privinţă în şedinţa ordinară de joi a Consiliului Local, prima după ce Iridex a devenit noul operator de salubritate la nivelul municipiului Craiova, edilul a luat oarecum apărarea firmei. A recunoscut însă că Iridex „nu au început cu dreptul în Craiova“. „După cum ştiţi, firma Iridex nu este în contract cu Primăria Craiova. A fost o licitaţie publică a Consiliului Judeţean Dolj care a durat mai bine de doi ani, iar operatorul a fost stabilit de instanţele de judecată. Practic, am jucat la impuse cu această firmă. Nu au început cu dreptul în Craiova. Au început, din păcate, cu stângul, dar să ştiţi că avem şi noi ceva de reproşat Salubrităţii, adică vechii firme care a operat colectarea gunoiului până la data de 1 iulie“, şi-a început discursul Olguţa Vasilescu.  Craiova şi problema gunoiului. Olguţa Vasilescu dă vina şi pe Salubritate Edilul Craiovei a arătat cu degetul şi către Salubritate SRL, societatea primăriei care s-a ocupat până la 1 iulie de colectarea gunoiului. Aceasta nu şi-ar fi făcut treaba până la capăt. Mai exact, s-ar fi lăsat pe tânjeală în ultimele săptămâni din contract. În plus, Iridex şi-ar fi luat ţeapă şi cu personalul de la (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Tot mai mulți elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Tot mai mulți elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că astăzi au fost înregistrate alte 326 de cazuri noi de coronavirus, la (...)
România, în optimi la Mondialul de volei U18! Victorie decisivă cu Thailanda
România, în optimi la Mondialul de volei U18! Victorie decisivă cu Thailanda
Selecţionata României şi-a asigurat locul al doilea în Grupa C la Campionatul Mondial de volei (...)
Cârcea a atins incidenţa de 6 la mie. Urmează noi restricţii
Cârcea a atins incidenţa de 6 la mie. Urmează noi restricţii
Localitatea Cârcea a depăşit vineri, 24 septembrie, pragul de incidenţă de 6 infectări Covid la mia (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY