ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [30/07/2021]

 
Horoscopul de weekend
     
Horoscopul de weekend

BerbecNu vă lăsaţi intimidat de cei din jur care pun la îndoială paşii parcurşi până acum. Nu toată lumea vă cunoaşte aşa cum sunteţi şi, ori din invidie, ori din dezinformare, comentează şi critică tot ce le povestiţi. Nu puneţi la suflet circumspecţia lor, pentru că unii nu ştiu să aprecieze decât ceea ce fac ei înşişi, ca atare contează să fiţi mulţumit de ceea ce aţi realizat. TaurNu vă faceţi planuri costisitoare, drămuiţi cu prudenţă fiecare leuţ, ca să nu dezechilibraţi balanța. După ce lista de datorii va fi adusă la zi, nu prea veţi mai rămâne cu nimic. Făceţi un efort să ţineţi sub control cheltuielile acestei perioade, pentru că vă aflaţi pe un teren cam sensibil, în care orice abatere inutilă se poate solda cu alte datorii. GemeniAveţi senzaţia că toată lumea are ceva cu dumneavoastră, dar nu e deloc aşa. Cei care vă critică o fac cu un ton constructiv, vor să vă fie de ajutor, nu să vă taie elanul. Ascultaţi părerile altora, chiar dacă nu sunteţi de acord cu ele, pentru că, mai devreme sau mai târziu, veţi ajunge la vorba lor. Veţi regreta într-o zi că nu aţi ascultat de cei care v-au oferit informaţii folositoare cândva. RacNu obţineţi rezultatele pe care le-aţi dorit, deşi aţi investit tot ce aţi avut mai bun pentru a ajunge la un rezultat visat, dar se pare că nu a prea meritat efortul. Nu renunţaţi încă, poate se mai schimbă ceva, poate mai apar unele aspecte pe parcurs care să deturneze acţiunea într-o direcţie pozitivă. LeuUn proiect ce evolua extrem de repede pare să se liniştească din senin. Sunteţi luat prin surprindere pentru că abia vă obişnuiseţi cu viteza ameţitoare cu care înaintau toate. E dificil să treceţi de la viteza luminii la cea a melcului, dar lăsaţi un pic lucrurile să se mai aşeze înainte de a stabili care e ritmul optim în acest demers. FecioarăSunteţi de mare ajutor unor persoane aflate într-o călătorie simbolică (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei
Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei
Consilierii locali din Bârlad au votat să cumpere un espressor de cafea de 8.000 de lei, cu (...)
Ovidiu Vizante și-a dat demisia de la șefia CFR Călători
Ovidiu Vizante și-a dat demisia de la șefia CFR Călători
Ovidiu Vizante, care conduce CFR Călători din luna aprilie a acestui an, și-a dat demisia, a (...)
Liga 2 / Chiajna şi Slobozia au „deschis“ etapa a 7-a. Vezi programul rundei!
Liga 2 / Chiajna şi Slobozia au „deschis“ etapa a 7-a. Vezi programul rundei!
Programul meciurilor din etapa 7-a din Liga 2: Joi, 16 septembrie: Concordia Chiajna – Unirea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY