ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [29/07/2021]

 
Leacuri naturale împotriva retenției de apă
     
Leacuri naturale împotriva retenției de apă

Retenția de apă sau edemul apare atunci când fluidul în exces nu este eliminat din țesuturile corpului, inclusiv de la nivelul pielii. Această problema se declanșează, în general, că reacție a corpului în față temperaturilor crescute sau în urmă unui consum exagerat de sare.Edemul este specific și perioadei ciclului menstrual sau a ultimului trimestru de sarcină. Dacă retenția de apă nu este cauzată de o afecțiune de fond, ea poate fi tratată cu ajutorul câtorva remedii naturale eficiente, ne învață Sfatulmedicului.ro. De ce apare și cum se manifestă retenția de apă Fluidul ajunge în țesuturile corpului din sânge, urmând să fie drenat de sistemul limfatic, o rețea de canale prin care organismul scapă de lichidul excedentar din țesuturi în mod natural. În cazul în care procesul de eliminare a fluidelor din țesuturi este obstructionat din diverse cauze, el se acumulează excesiv, determinând instalarea edemului. În general, retenția de apă se poate observa la nivelul mâinilor, picioarelor și al tălpilor. În funcție de simptomele sale, edemul este localizat sau generalizat. În primul caz, retenția de apă se observă în părți specifice ale corpului, precum plămânii, iar în doilea caz, edemul se manifestă la nivelul întregului organism. Proteinele animale consumate în exces, fumatul și alcoolul sunt factori-cheie în instalarea retenției frecvente de apă, de aceea se recomandă evitarea lor pe termen lung. Remedii naturale pentru retenția de apă Întrucât retenția de apă poate fi un simptom al unei afecțiuni grave, precum insuficientă renală sau ciroză hepatică, este necesară efectuarea unui control medical care să elimine alte cauze patologice ale edemului. În cazul în care retenția de apă vine pe fondul unor predispoziții fiziologice aparte, el poate fi prevenit și combătut prin remedii naturale. Consumul sporit de lichide O primă măsură (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei
Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei
Consilierii locali din Bârlad au votat să cumpere un espressor de cafea de 8.000 de lei, cu (...)
Ovidiu Vizante și-a dat demisia de la șefia CFR Călători
Ovidiu Vizante și-a dat demisia de la șefia CFR Călători
Ovidiu Vizante, care conduce CFR Călători din luna aprilie a acestui an, și-a dat demisia, a (...)
Liga 2 / Chiajna şi Slobozia au „deschis“ etapa a 7-a. Vezi programul rundei!
Liga 2 / Chiajna şi Slobozia au „deschis“ etapa a 7-a. Vezi programul rundei!
Programul meciurilor din etapa 7-a din Liga 2: Joi, 16 septembrie: Concordia Chiajna – Unirea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY