ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [29/07/2021]

 
Comunicat de presă – Încheiere proiect „SC DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL”
     
Comunicat de presă – Încheiere proiect „SC DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL”

SC DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL , cu sediul în Municipiul Craiova, România, Str. TRAIAN DEMETRESCU nr. 23, judetul Dolj, cod postal 200395, anunță încheierea proiectului “ DEZVOLTAREA DURABILA A FIRMEI DATA ADVERTISING SYSTEM SERVICE SRL”, cod SMIS 132678, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020. Data începerii proiectului: 01/06/2019 (dată semnare contract de finanțare: 05.08.2020).Data finalizării proiectului: 31/07/2021.Valoarea totală a proiectului este de 1.205.751,26 lei, din care asistență financiară nerambursabilă este 810.589,08 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 689.000,70 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 121.588,38 lei). Proiectul s- a implementat in Municipiul Craiova, Judetul Dolj, Strada Traian Demetrescu, Nr. 23 (fosta Siloz nr. 5, fosta Al. Lahovary nr. 36). Obiectivul general al proiectului îl constituie demararea unei noi activitati, prin dotarea unui spatiu existent cu echipamente necesare desfasurarii activitatilor de finisare a materialelor textile si cresterea competitivitatii economice a firmei prin asimilarea progresului tehnologic si gestionarea in mod eficient a resurselor, in contextul actual al dezvoltariidurabile si in acord cu tendintele europene. Obiectivele specifice ale proiectului sunt: Achizitia de bunuri si servicii: Echipament de taiere plana – 1buc.Echipament de imprimare si decupare pe contur cu cerneluri Eco-solvent– 1buc.Echipament de imprimare cu cerneluri de sublimare– 1buc.Calandru de termotransfer– (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Tot mai mulți elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Tot mai mulți elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că astăzi au fost înregistrate alte 326 de cazuri noi de coronavirus, la (...)
România, în optimi la Mondialul de volei U18! Victorie decisivă cu Thailanda
România, în optimi la Mondialul de volei U18! Victorie decisivă cu Thailanda
Selecţionata României şi-a asigurat locul al doilea în Grupa C la Campionatul Mondial de volei (...)
Cârcea a atins incidenţa de 6 la mie. Urmează noi restricţii
Cârcea a atins incidenţa de 6 la mie. Urmează noi restricţii
Localitatea Cârcea a depăşit vineri, 24 septembrie, pragul de incidenţă de 6 infectări Covid la mia (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY