ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [29/07/2021]

 
Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
     
Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat Hotărârea nr. 52 din 29 iulie 2021, prin care a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Printre statele europene aflate în zona roșie se numără Grecia, o destinație aleasă de mulți turiști români, respectiv Marea Britanie și Spania, unde se află comunități numeroase de cetățeni români. Hotărârea CNSU nr. 52 din 29 iulie 2021 poate fi consultată integral AICI Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat poate fi consultată integral AICI Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, actualizată: Marea Britanie, Spania și Grecia, în zona roșie La sosirea în România, persoanele nevaccinate anti-COVID-19 care vin din zona roșie trebuie să intre în carantină. Sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică sau egală de 6 ani. De asemenea, sunt exceptați și cei cu vârsta mai mare de 6 ani și mai mică de 16 ani, dar această categorie trebuie să prezinte un test negativ care să fi fost efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării (pentru cei care călătoresc cu mijloace de transport în comun) sau intrării pe teritoriul național (pentru cei care călătoresc cu mijloace proprii). Potrivit Hotărârii aprobate joi de CNSU, în zona roșie se află: Insulele Virgine Britanice, Jersey, Insula Man, Cipru, Fiji, Gibraltar, Seychelles, Botswana, Marea Britanie, Cuba, Spania, Georgia, Olanda, Tunisia, Malaysia, Mongolia, Andorra, Curacao, Malta, Libia, Namibia, Portugalia, Kazahstan, Argentina, Monaco, Columbia, Kuweit, Iran, Grecia, Insulele Virgine ale Statelor Unite, Panama, Bahamas, Africa de Sud, Irak, Maldive, Irlanda, Costa Rica, Brazilia, Nepal, India. În schimb, în zona galbenă sunt: Eswatini, Franța, Kârgâzstan, Thailanda, Suriname, Federația Rusă, Indonezia, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Aruba, Insulele Feroe, Danemarca, Zimbabwe, Trinidad și Tobago, Sint Maarten, (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Curtea Constituțională anunță astăzi dacă moțiunea de cenzură a USR și AUR poate ajunge sau nu la vot în Parlament (...)
Curtea Constituțională anunță astăzi dacă moțiunea de cenzură a USR și AUR poate ajunge sau nu la vot în Parlament (VIDEO)
În acest moment, România trece printr-o acută criză politică generată de demiterea de către premierul (...)
Începe vaccinarea cu a treia doză anti-COVID. Se vor administra doar seruri pe bază de ARN Mesager
Începe vaccinarea cu a treia doză anti-COVID. Se vor administra doar seruri pe bază de ARN Mesager
De astăzi, începe imunizarea cu a treia doză de ser anti-COVID. Programarea pe platformă pentru (...)
Dezastru la Dinamo. „Câinii”, umiliți cu 5-0 de CS U Craiova
Dezastru la Dinamo. „Câinii”, umiliți cu 5-0 de CS U Craiova
CS U Craiova a găsit victima perfectă. Luni, 27 septembrie, oltenii i-au învins cu 5-0 pe cei de (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY