ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [29/07/2021]

 
Natalia Gavrilița, candidata PAS la funcția de premier al Republicii Moldova. Cine este femeia propusă de pro-europeni pentru a conduce viitorul guvern de la Chișinău
     
Natalia Gavrilița, candidata PAS la funcția de premier al Republicii Moldova. Cine este femeia propusă de pro-europeni pentru a conduce viitorul guvern de la Chișinău

Natalia Gavrilița este candidatul PAS la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, a anunțat Igor Grosu, noul președinte al parlamentului de la Chișinău și liderul formațiunii majoritare. „Am convocat fracțiunea PAS astăzi și am decis să înaintăm candidatura doamnei Gavrilița la funcția de premier”, a declarat liderul PAS, joi, la TV8. Igor Grosu susține că, cel mai probabil, candidatura sa ar urma să fie votată în Parlamentul Republicii Moldova peste o săptămână. Cine este Natalia Gavrilița, candidatul pro-europenilor de la PAS pentru funcția de premier al Republicii Moldova Natalia Gavrilița este vicepreședintă PAS și a fost ministru al finanțelor în 2019, în guvernul condus de Maia Sandu. Între 2015 și 2019, ea a fost director general al Fondului Global pentru Inovare, potrivit Radio Chișinău. Totodată, în perioada 2013-2015, Natalia Gavrilița a fost secretar de stat în Ministerul educației, iar în trecut a deținut și funcția de șefă a Departamentului politici și dezvoltare macroeconomică în cadrul Ministerului economiei și comerțului. De asemenea, a condus Departamentul politici și coordonarea asistenței externe din cadrul Cancelariei de stat. Natalia Gavrilița a fost și expertă internațională pentru Banca Mondială, UNICEF și alte organizații internaționale. Ea este licențiată în drept internațional și are un masterat în politici publice la Școala de Guvernare J.F. Kennedy a Universității (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Delia i-a învrăjbit pe juraţii de la X Factor, sezonul 10, la Antena 1! A vorbit despre salariile Loredanei Groza, al (...)
Delia i-a învrăjbit pe juraţii de la X Factor, sezonul 10, la Antena 1! A vorbit despre salariile Loredanei Groza, al lui Florin Ristei şi al lui Ştefan Bănică (...)
Delia este considerată una dintre cele mai bogate artiste din showbiz-ul românesc. Şi, probabil, (...)
Google a oferit Comisiei Europene o propunere de compromis pentru închiderea unei investigaţii antitrust care s-ar (...)
Google a oferit Comisiei Europene o propunere de compromis pentru închiderea unei investigaţii antitrust care s-ar putea termina cu o amendă uriașă
Google, parte a grupului Alphabet, vrea să ajungă la un acord cu Comisia Europeană în investigaţia (...)
Regulile de călătorie Covid din Marea Britanie au provocat indignare: „Nu am nicio explicație pentru asta, dar este (...)
Regulile de călătorie Covid din Marea Britanie au provocat indignare: „Nu am nicio explicație pentru asta, dar este foarte, foarte, foarte nedrept”
Noile reguli de călătorie Covid impuse de Marea Britanie și refuzul de a recunoaște vaccinurile (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY