ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [29/07/2021]

 
Cazare gratuită o lună pentru studenţii Universităţii Tehnice din Iași care s-au vaccinat
     
Cazare gratuită o lună pentru studenţii Universităţii Tehnice din Iași care s-au vaccinat

Studenţii Universităţii Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iaşi care s-au vaccinat vor beneficia de o lună de cazare gratuită în cămin. Rectorul instituţiei a precizat că în acest mod este încurajată vaccinarea în rândul tinerilor, scrie News.ro. Decizia a fost luată joi de Consiliul de Administraţie al Universităţii Tehnice din Iaşi. Astfel, toţi studenţii de la Politehnica ieşeană care au efectuat schema completă de vaccinare împotriva COVID-19 cu unul dintre serurile aprobate la nivelul României (Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson) vor beneficia de o lună de cazare gratuită în campusul studenţesc „Tudor Vladimirescu” din Iaşi. „Ne-am gândit iniţial ca studenţii să prezinte adeverinţele de vaccinare la momentul cazării, dar am luat în calcul faptul că poate există studenţi care nu au avut acces uşor la un centru de vaccinare în localitatea de reşedinţă. De aceea am stabilit ca dată-limită de depunere a adeverinţelor 31.10.2021, pentru ca pe parcursul lunii octombrie tinerii să poată merge la oricare centru din Iaşi, fără programare, existând cel puţin trei vaccinuri cu care se pot imuniza complet, cu două doze dacă este cazul”, a declarat Lidia Gaiginschi, prorector responsabil de activitatea cu studenţii la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi. Studenții nu pot fi obligați să se vaccineze Pentru a putea beneficia de gratuitatea la cazare timp de o lună, studenţii trebuie să fie înmatriculaţi la Universitatea Tehnică şi să îşi genereze din Registrul Naţional de Vaccinări adeverinţa care atestă finalizarea completă a schemei de vaccinare. Rectorul universităţii ieşene, Dan Caşcaval, susţine că noul an universitar va începe, cel mai probabil, cu prezenţa fizică a studenţilor la cursuri, dar că aceştia nu pot fi obligaţi să se vaccineze. „Nu există reglementări legale în acest sens, nu putem obliga studenţii să se (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):



Trimite Email  
 
Tot mai mulți elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Tot mai mulți elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că astăzi au fost înregistrate alte 326 de cazuri noi de coronavirus, la (...)
România, în optimi la Mondialul de volei U18! Victorie decisivă cu Thailanda
România, în optimi la Mondialul de volei U18! Victorie decisivă cu Thailanda
Selecţionata României şi-a asigurat locul al doilea în Grupa C la Campionatul Mondial de volei (...)
Cârcea a atins incidenţa de 6 la mie. Urmează noi restricţii
Cârcea a atins incidenţa de 6 la mie. Urmează noi restricţii
Localitatea Cârcea a depăşit vineri, 24 septembrie, pragul de incidenţă de 6 infectări Covid la mia (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY