ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [29/07/2021]

 
JO de la Tokyo / Canotaj: România a cucerit argintul la dublu rame masculin
     
JO de la Tokyo / Canotaj: România a cucerit argintul la dublu rame masculin

România a cucerit medaliile de argint în proba de dublu rame masculin, joi, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, prin Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, informează Agerpres. Românii au fost cronometraţi cu timpul de 6 min 16 sec 58/100. Au fost devansaţi de fraţii croaţi Martin şi Valent Sinkovic, 6 min 15 sec 29/100. Aceştia au condus cursa de la un capăt la altul. Croaţii, campioni olimpici în 2016 la dublu vâsle, au două titluri mondiale la dublu rame, în 2018 şi 2019. „Visul nostru de a câștiga o medalie Olimpică s-a îndeplinit. Suntem extrem de fericiți! Ne bucurăm enorm că munca noastră a dat roade, că am reușit să urcăm încă o dată România pe podiumul Olimpic. A fost o cursă frumoasă de care ne-am bucurat de la început până la final. Am fost concentrați, determinați și am avut încredere în noi că putem obține un timp bun, că putem câștiga o medalie. Și iată că acest lucru s-a întâmplat. Mulțumim tuturor pentru susținere”, au declarat Marius-Vasile Cozmiuc și Ciprian Tudosă. Cozmiuc şi Tudosă au început mai slab cursa şi la 500 de metri. Erau pe ultimul loc, după care au început treptat-treptat să avanseze. Au ajuns pe locul al treilea, iar la ultimele două puncte de control se aflau pe locul secund. De remarcat că românii au reuşit în semifinale cel mai bun timp al probei la Tokyo, 6 min 13 sec 51/100. Medaliile de bronz au revenit danezilor Frederic Vystavel şi Joachim Sutton (6:19.88). Clasament final: 1.Croaţia (Martin Sinkovic, Valent Sinkovic) 6:15.292.România (Marius Cozmiuc, Ciprian Tudosa) 6:16.583.Danemarca (Frederic Vystavel, Joachim Sutton) 6:19.884.Canada (Kai Langerfeld, Conlin McCabe) 6:20.435.Serbia (Martin Mackovic, Milos Vasic) 6:22.346.Spania (Jaime Canalejo Pazos, Javier Garcia Ordonez) 6:25.25 Cozmiuc şi Tudosă sunt vicecampioni mondiali în 2018 la Plovdiv şi campioni europeni la Poznan, în 2020. România a obţinut (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei
Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei
Consilierii locali din Bârlad au votat să cumpere un espressor de cafea de 8.000 de lei, cu (...)
Ovidiu Vizante și-a dat demisia de la șefia CFR Călători
Ovidiu Vizante și-a dat demisia de la șefia CFR Călători
Ovidiu Vizante, care conduce CFR Călători din luna aprilie a acestui an, și-a dat demisia, a (...)
Liga 2 / Chiajna şi Slobozia au „deschis“ etapa a 7-a. Vezi programul rundei!
Liga 2 / Chiajna şi Slobozia au „deschis“ etapa a 7-a. Vezi programul rundei!
Programul meciurilor din etapa 7-a din Liga 2: Joi, 16 septembrie: Concordia Chiajna – Unirea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY