ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [28/07/2021]

 
OMS solicită țărilor bogate să nu își imunizeze tinerii, pentru a dona dozele țărilor sărace
     
OMS solicită țărilor bogate să nu își imunizeze tinerii, pentru a dona dozele țărilor sărace

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) cerea în urmă cu o săptămână ţărilor bogate să nu-şi vaccineze anti-COVID cei mai tineri locuitori şi să doneze dozele în plus ţărilor sărace, o solicitare care pare să aibă puţin ecou în Franţa. Aici, ministrul Educaţiei, Jean-Michel Blanquer, a anunţat miercuri că elevii de la colegii şi licee nevaccinaţi nu vor mai putea să participe la activităţi sau să fie prezenţi în clasă, relatează Le Figaro. Directorul OMS Tedros Ghebreyesus denunţă, la Geneva, drept un „scandal moral” faptul că 75% dintre vaccinurile împotriva COVID administrate în lume până în prezent au fost administrate doar în zece ţări, potrivit cotidianului elveţian 20 Minutes, conform News.ro. El consideră că, dacă aceste vaccinuri ar fi fost mai bine repartizate, ar fi protejat toţi vârstnicii şi personalul medical din întreaga lume. Vaccinarea copiilor şi adolescenţilor sănătoşi nu este deloc utilă, arată studii recente Tedros Ghebreyesus regretă faptul că Elveţia şi alte ţări, inclusiv Franţa, au cumpărat atât de multe doze, fără să ţină cont de persoanele care nu vor să se vaccineze şi nici de faptul că vaccinarea copiilor şi adolescenţilor sănătoşi nu este deloc utilă – aşa cum arată studii recente. Ţările cele mai afectate de pandemia de COVID-19 sunt cele sărace Ţările cele mai afectate de pandemia de COVID-19 sunt cele mai sărace ţări – inclusiv Haiti, cu mai puţin de 0,1 doze de vaccin administrate la 100 de locuitori, dar şi multe ţări din Africa, Asia de Sud, Asia Centrală şi de Est şi Orientul (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei
Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei
Consilierii locali din Bârlad au votat să cumpere un espressor de cafea de 8.000 de lei, cu (...)
Ovidiu Vizante și-a dat demisia de la șefia CFR Călători
Ovidiu Vizante și-a dat demisia de la șefia CFR Călători
Ovidiu Vizante, care conduce CFR Călători din luna aprilie a acestui an, și-a dat demisia, a (...)
Liga 2 / Chiajna şi Slobozia au „deschis“ etapa a 7-a. Vezi programul rundei!
Liga 2 / Chiajna şi Slobozia au „deschis“ etapa a 7-a. Vezi programul rundei!
Programul meciurilor din etapa 7-a din Liga 2: Joi, 16 septembrie: Concordia Chiajna – Unirea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY