ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 septembrie 2021

 
 

Jurnalmm [28/07/2021]

 
Sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare pe podium la Grand Prix România
     
Sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare pe podium la Grand Prix România

Timp de 4 zile, în perioada 22-25 iulie în stațiunea Padiș din județul Bihor a avut loc o importantă competiție internațională din calendarul Federației Române de Orientare, Grand Prix România, întrecere care a fost organizată sub egida Federației Române de Orientare în parteneriat cu CS Ecosport Râmnicu Vâlcea. Circa 250 de sportivi din 8 țări s-au prezentat la startul acestor competiții, printre care s-au numărat și cei de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare. Zona de concurs a fost una deosebită, o zonă încă nefolosită pentru orientare un teren de tip carstic. Datorită faptului că foarte rar se folosesc zone de acest gen pentru competițiile de orientare în alergare din România, traseele au dat mult de furcă concurenților deoarece au fost destul de tehnice si dificile, însă in final toata lumea a apreciat calitatea zonei si a traseelor. Băimărenii antrenați de Lucia Pop si Istvan Sebestyen s-au comportat foarte bine la aceste întreceri, reușind să urce de 8 ori pe podiumul de premiere, obtinând și alte 7 clasări în imediata apropiere a podiumului. Rezultatele obținute la Grand Prix Romania sunt: Locul I: Manu Andreea la F16 Locuri II: Man Antonia la F14, Vădean Cătălin la M18, Sebestyen Istvan la M45 Locuri III: Sabou Tania la F16, Roman Alexandra la F18, Lenard Luca la M12, Manu Cristian la M14 In apropierea podiumului s-au clasat: Loc 4: Creciun Alexandra la F18 Loc 5: Sebestyen Carla la F14, Lenard Cristian la M14, Loc 6: Ivasuc Karina la F14, Sabou Codruța la F16, Hreniuc David la M16, Biro Alexandru la M21 Pentru sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare urmează o deplasare foarte importantă la Piatra Arsă, unde se va desfășura cantonamentul montan in vederea pregatirii importantelor competiții ce se vor desfășura în următoarea perioadă, respectiv campionatele naționale, Campionatul European de Sud (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY