ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 septembrie 2021

 
 

Radio Crazy [27/07/2021]

 
7.000.000 de motive de bucurie! Cat Music a atins un nou record pe YouTube și sărbătorește 7.000.000 de abonați
     
7.000.000 de motive de bucurie! Cat Music a atins un nou record pe YouTube și sărbătorește 7.000.000 de abonați

Deși anul trecut a fost plin de experiențe neașteptate și surprinzătoare, muzica a fost cea care ne-a ținut aproape și ne-a unit, chiar și de la mii de kilometri distanță. Un an mai târziu, Cat Music este primul label din România ce reușește să-și creeze o comunitate imensă de peste 7 milioane de abonați care sunt la curent zilnic cu cele mai importante noutăți muzicale pe YouTube. Fanii au ascultat piesele celor mai iubiți artiști timp de 18.449.890.980 de minute, adică 307.498.183 de ore, ce au generat peste 7.3 miliarde de vizualizări pe canalul de YouTube al casei de discuri. Și pentru că label-ul știe că cel mai important lucru este muzica, anul acesta au fost lansate peste 100 de piese doar pe canalul de YouTube Cat Music. Label-ul are o comunitate puternică și în Social Media: peste 190.000 de urmăritori pe Instagram, aproape 400.000 de like-uri pe Facebook și peste 134.000 de urmăritori pe TikTok. În plus, sub rețeaua Multichannel Cat Music se află peste 50 de canale muzicale ale unor artiști precum Smiley, Lino, Mario Fresh, JO, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, ADDA, AMNA și mulți alții. Casa de discuri a lansat de-a lungul timpului hit-uri internaționale precum „Claro Que Si” (Juan Magan x Mohombi x Yasiris x Hyenas), „Vita bella” (Havana), „The Violin Song” (Monoir & Osaka feat. Brianna), dar și piese-fenomen: „Dragostea din Tei” (O-Zone), „Stereo Love” (Edward Maya) , „Mamma Mia (He’s Italiano)” (Elena), „Zaleilah” (Mandinga) sau „Amor” (Kamelia). Cu un portofoliu de zeci de artiști și peste 8.000 de piese publicate, Cat Music este cel mai important label din România ce deține cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrală, de Est și Rusia. Mai mult, casa de discuri a început în urmă cu un an extinderea pe plan internaţional şi, într-un timp foarte scurt, a reuşit să ajungă în topurile muzicale din ţări (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY