ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [26/07/2021]

 
Vladimir Putin spune că marina Rusiei poate lansa „o lovitură imposibil de prevenit”, dacă e nevoie: „Suntem capabili să detectăm orice inamic în apă, deasupra apei și în aer”
     
Vladimir Putin spune că marina Rusiei poate lansa „o lovitură imposibil de prevenit”, dacă e nevoie: „Suntem capabili să detectăm orice inamic în apă, deasupra apei și în aer”

Președintele Vladimir Putin susține că forțele navale ruse pot detecta orice inamic și pot lansa „un atac de neprevenit” dacă este nevoie. Liderul autoritar de la Kremlin a făcut această declarație în timpul unei parade organizate la cea de-a 325-a aniversarea marinei în Sankt Petersburg, care a presupus și prezența unor vase ale armatelor din Iran, Pakistan și India. Vladimir Putin spune că, dacă e nevoie, marina rusă poate lansa „o lovitură imposibil de prevenit” „Suntem capabili să detectăm orice inamic în apă, deasupra apei și în aer și, dacă este nevoie, să lansăm împotriva sa o lovitură imposibil de prevenit”, a fost mesajul lui Vladimir Putin, potrivit Sky News. Declarația vine în contextul incidentului din iunie de la Marea Neagră, când Rusia a susținut că a tras focuri de avertisment către o navă de răboi britanică pentru a o îndepărta din apele teritoriale ale Crimeei. În schimb, Marea Britanie a respins poziția părții ruse, spunând că orice foc ar fi tras Rusia făcut parte dintr-un exercițiu militar anunțat în prealabil, precum și că nu a fost lansată nicio bombă. Federația Rusă a anexat Crimeea în anul 2014, dar cele mai multe țări de pe mapamond recunosc în continuare peninsula de la Marea Neagră drept parte a Ucrainei, nu a Rusiei. Vladimir Putin afirma luna trecută că Federația Rusă ar fi putut să scufunde nava de război HMS Defender a Regatului Unit, pe care a acuzat-o că ar fi pătruns ilegal în apele sale teritoriale, și că acest lucru nu ar fi condus la declanșarea unui nou război mondial, acuzând SUA' că ar fi jucat la rândul său un anumit rol în acea (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Protejatul lui Cătălin Drulă, de la CFR Călători, și-a dat demisia
Protejatul lui Cătălin Drulă, de la CFR Călători, și-a dat demisia
Ovidiu Vizante, omul de încredere al lui Cătălin Drulă (USR-PLUS) de la CFR Călători, și-a anunțat (...)
Virgil Popescu: Spania nu plafonează prețul la gaze, ci acordă o subvenție, exact ce facem și noi / De ce nu este (...)
Virgil Popescu: Spania nu plafonează prețul la gaze, ci acordă o subvenție, exact ce facem și noi / De ce nu este indicată plafonarea prețurilor (VIDEO)
Virgil Popescu (PNL), ministrul Energiei, a explicat joi, pentru B1 TV, de ce nu se poate și nu (...)
Virgil Popescu, despre facturile mari la energie și gaze: Avem buget pentru a ajuta românii. Banii vin din taxarea (...)
Virgil Popescu, despre facturile mari la energie și gaze: Avem buget pentru a ajuta românii. Banii vin din taxarea companiilor care au profituri foarte mari din cauza acestei piețe tulburi (...)
Virgil Popescu (PNL), ministrul Energiei, a declarat joi, pentru B1 TV, că banii ce vor fi (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY