ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 septembrie 2021

 
 

Radio Europa Liberă [26/07/2021]

 
Astăzi, în Moldova și în lume
     
Astăzi, în Moldova și în lume

Începe o zi cu cer mai mult senin, fără precipitații semnificative. Temperaturile maxime peste zi vor fi cuprinse între 28 de grade în nord și 30 de grade în sudul și centrul țării. Alte valori maxime luni pe continent: 26 de grade la Moscova, până la 37 de grade în vestul României, Ungaria și Serbia, 25 de grade și ploi însoțite de descărcări electrice la Paris. Să spicuim acum câteva dintre evenimentele din agenda internă prezentată de IPN: Are loc ședința operativă de la Primărie; Parlamentul Republicii Moldova de Legislatura a XI-a se convoacă în prima ședință; Curtea de Conturi examinează online Raportul auditului conformității gestionării și utilizării resurselor destinate domeniului sănătății pentru prevenirea şi combaterea COVID-19; Consiliul de Integritate al Autorității Naționale de Integritate se întrunește în ședință; Comisia pentru buget, economie, finanțe, patrimoniu public local, agricultură și problemele suburbiilor a Consiliului municipal Chișinău se întrunește în ședință. Din agenda internațională (Reuters): La Geneva are loc o conferință de presă a OMS despre evoluția pandemiei de COVID-19 la scară globală; Premierul irakian Mustafa Al-Kadhimi se întâlnește la Washington cu președintele american Joe Biden; La Bruxelles se întrunesc prin video miniștrii de finanțe din UE, ca să discute alte planuri naționale de relansare economică post-pandemie – ale Lituaniei, Croației, Ciprului, Sloveniei și posibil Irlandei; Tot de la Bruxelles se va coordona conferința video a miniștrilor economiei și finanțelor din Uniunea Europeană.    

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
News
News
Moldova la ora 7
Moldova la ora 7
Programul de seară al Europei Libere. Ştiri, interviuri, analize şi comentarii. În fiecare joi, (...)
Acțiuni caritabile în sprijinul îngrijirii paliative
Acțiuni caritabile în sprijinul îngrijirii paliative
25 de cicliști și un traseu de 440 de km parcurși în patru zile. Acesta ar putea fi titlul generic (...)
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY