ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 august 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [22/07/2021]

 
Comuna Schitu: Râul Câlniștea a fost sistematizat şi decolmatat
     
Comuna Schitu: Râul Câlniștea a fost sistematizat şi decolmatat

Primăria comunei Schitu, împreună cu Sistemul de Gospodărirea a Apelor Giurgiu, au realizat lucrări de decolmatare şi sistematizare a albiei râului Câlniștea, în zona ce traversează satele comunei Schitu. Ionel Paşol, primarul comunei Schitu, spune că aceste lucrări de decolmatare sunt foarte importante pentru localitatea pe care o conduce: ” Am decis să facem aceste lucrări pentru a preveni inundarea mai multor locuinţe aflate în zona de risc a satului Cămineasca . De asemenea, prin decolmatarea şi ajustarea malurilor râului Câlniștea rezolvăm problema inundării terenurilor agricole aflate în lunca Bila-Schitu. Vreau să-i mulţumesc directorului Sistemul de Gospodărirea a Apelor Giurgiu, Ionuţ Badea şi conducerii Administrației Bazinală de Apă Argeș-Vedea pentru sprijinul şi suportul pe care ni l-au acordat.” ne-a declarat Ionel Paşol, primarul comunei Schitu.

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY