ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 30 iulie 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
Andrei Baciu: Incidența cazurilor de Covid-19 în rândul tinerilor a crescut în România în ultima săptămână cu 120-130 %
     
Andrei Baciu: Incidența cazurilor de COVID-19 în rândul tinerilor a crescut în România în ultima săptămână cu 120-130 %

Incidența de cazuri de COVID-19 a crescut în ultima săptămână cu 120-130 la sută pentru grupa de vârstă 20-39 de ani, a declarat joi, la Digi24, Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. „Sunt persoane care călătoresc mai mult, e perioada concediilor, oamenii merg în vacanță, vin din călătorii, se întâlnesc cu alți oameni din alte zone, cu atât mai mult cu cât se duc în străinătate, unde, dacă ținem cont de ceea ce se întâmplă la nivel european – în Anglia sunt 40.000 – 50.000 – 60.000 de cazuri de SARS-CoV-2 pe zi – , este foarte probabil, dacă te duci în vacanță undeva în Europa, să te întâlnești cu o familie, cu un grup de oameni din UK și e posibil, mai mult decât în cazul în care te-ai întâlni cu cineva din România, să contractezi virusul. Și atunci, este evident că cei care călătoresc mai mult au șanse proporțional mai mari să se infecteze în această perioadă”, a spus Andrei Baciu. În legătură cu al patrulea val al pandemiei de COVID-19, Andrei Baciu precizează că cel mai negru scenariu din prezent indică un număr de cazuri care poate să depășească 1.000 pe zi, în România. “Acesta este cel mai negru scenariu. O să vedem cum se întâmplă. Noi luăm în calcul toate scenariile și facem pregătiri pentru fiecare scenariu în parte. În primul rând, ne uităm cum ar trebui să arate, de la o perioadă la alta, numărul de paturi necesare pentru a trata pacienții care vor avea nevoie de asistență medicală. Este lucrul cel mai dificil să reasamblezi sistemul de sănătate, pentru că nu poți să iei un pat să-l muți de pe azi pe mâine ca într-un accident de mașină, este o boală care se transmite totuși pe cale aeriană. Este nevoie de secții COVID, spitale COVID etc. Este nevoie de proceduri, avize, nu se întâmplă peste noapte”, a arătat Andrei (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Hackerii se folosesc de imaginea unor branduri cunoscute pentru a păcălii utilizatorii de Facebook. Înșelătorii cu (...)
Hackerii se folosesc de imaginea unor branduri cunoscute pentru a păcălii utilizatorii de Facebook. Înșelătorii cu premii și concursuri false
Hackerii folosesc o nouă metodă de scam pe Facebook. Aceștia utilizează fotografiile unor branduri (...)
Premieră: Israelul a început vaccinarea anti-COVID-19 cu a treia doză. Campania, deschisă de președintele Isaac Herzog (...)
Premieră: Israelul a început vaccinarea anti-COVID-19 cu a treia doză. Campania, deschisă de președintele Isaac Herzog (VIDEO)
Israelul a devenit, vineri, prima țară care a început administrarea celei de-a treia doze de (...)
Tot ce vrei să știi despre iris
Tot ce vrei să știi despre iris
Floarea de iris este una dintre cele mai iubite plante de grădină, care se reamarcă prin aspectul (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY