ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 august 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
Ce a făcut în România actorul Jean-Claude Van Damme, acuzat că ar fi consumat droguri: „N-a fost obligat, n-a fost forţat”
     
Ce a făcut în România actorul Jean-Claude Van Damme, acuzat că ar fi consumat droguri: „N-a fost obligat, n-a fost forţat”

Jean-Claude Van Damme a uimit prin prezența sa în România și mai mult, prin ipostazele în care a fost surprins într-o filmare, devenită virală în social media. Tânărul care a realizat clipul a oferit mai multe informații prietenilor virtuali. Motivul vizitei în România a celebrului actor încă naște speculații. Cunoscut este faptul că Van Damme este un oaspete care familiarizat cu țara noastră. De-a lungul timpului, a filmat pentru mai multe lungmetraje în București, dar și în alte zone, unde platourile sunt mult mai ieftine față de occident. Explicația tânărului care s-a filmat cu Jean-Claude Van Damme Mai mult, au apărut zvonuri, ironii și comentarii acide potrivit cărora Van Damme ar fi consumat prea mult alcool sau droguri înaintea filmării distribuite pe Facebook. Gabor Ianku Strinfi, tânărul care s-a filmat cu starul din „sport sângeros” și „Kickboxerul” a declarat că Van Damme era perfect conștient, deci scenariile răutăcioase nu au vreun fundament. Starul filmelor de acțiune pur și simplu s-ar fi simțit bine alături de cei pe care i-a avut în companie. „Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi mai ales să fiu cu el la masă şi să mă plimb. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni. E cazat la omul la hotel de șase stele. Nu era nici K.O. de beat, nici ‘tras’. În Bucureşti ne-am întâlnit. Am profitat de ocazie şi până la urmă n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap, am fost cu taică-miu. Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit. Am hotărât să ieşim în oraş şi am ieşit cu maşina mea personală, nu cu taxiul sau alte chestii. N-a fost (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ambasada SUA din Viena, jefuită. Hoții au furat o piesă în valoare de 700.000 de eurode
Ambasada SUA din Viena, jefuită. Hoții au furat o piesă în valoare de 700.000 de eurode
Moment jenant la Ambasada SUA din Viena. În weekend, hoții au reușit să dea lovitura. Au furat o (...)
Klaus Iohannis, critici la adresa ministrului Justiției, Stelian Ion: „Nu a găsit calea potrivită pentru desființarea (...)
Klaus Iohannis, critici la adresa ministrului Justiției, Stelian Ion: „Nu a găsit calea potrivită pentru desființarea SIIJ” / „Sunt şi alte reforme care au fost promise şi deocamdată auzim că se (...)
Întrebat dacă este mulțumit de cum funcționează actuala coaliție de guvernare, președintele Klaus (...)
Klaus Iohannis, despre începerea anului școlar în format fizic: „Nu suntem acum la începutul pandemiei, vreau să cred că (...)
Klaus Iohannis, despre începerea anului școlar în format fizic: „Nu suntem acum la începutul pandemiei, vreau să cred că suntem spre sfârșitul pandemiei”
Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că  nu putem vorbi despre un eșec al examenelor (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY