ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 iulie 2021

 
 

ProSport [22/07/2021]

 
ACS Petrolul 52 nu va participa nici la a doua licitație pentru obținerea mărcilor FC Petrolul. Anunțul președintelui Costel Lazăr a atras reacții dure din partea suporterilor. Trupa ploieșteană din Liga 2 riscă să rămână și fără sprijinul (...)
     
ACS Petrolul 52 nu va participa nici la a doua licitație pentru obținerea mărcilor FC Petrolul. Anunțul președintelui Costel Lazăr a atras reacții dure din partea suporterilor. Trupa ploieșteană din Liga 2 riscă să rămână și fără sprijinul fanilor

Actuala echipă a Ploieștiului aflată în Liga 2, ACS Petrolul 52, rămasă din 18 iunie 2021 fără licența exclusivă a mărcilor FC Petrolul, după ce a expirat perioada de patru ani în care câștigase la […] ACS Petrolul 52 nu va participa nici la a doua licitație pentru obținerea mărcilor FC Petrolul. (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
O mașină a luat foc la Raliul Sibiului! Incendiul s-a produs în zona de pădure a staţiunii Păltiniş | (...)
O mașină a luat foc la Raliul Sibiului! Incendiul s-a produs în zona de pădure a staţiunii Păltiniş | VIDEO
Un autoturism care participa la Raliul Sibiului a luat foc şi a fost distrus în totalitate, (...)
Programul sportivilor români la Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 – Ziua a 9-a, 1 august. Intră în scenă și sportivii (...)
Programul sportivilor români la Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 – Ziua a 9-a, 1 august. Intră în scenă și sportivii de la lupte + Cum arată clasamentul pe (...)
Programul sportivilor români în întrecerile de duminică de la Jocurile Olimpice de la Tokyo – Ziua (...)
Reghecampf consideră normală reacţia fanilor Craiovei, după eliminarea din cupele europene: „Aşa se întâmplă la echipele (...)
Reghecampf consideră normală reacţia fanilor Craiovei, după eliminarea din cupele europene: „Aşa se întâmplă la echipele mari când sunt eşecuri”
Universitatea Craiova întâlneşte FC Botoşani, duminică, de la ora 19,15, pe „Ion Oblemenco”, în (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY