ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 august 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
Ministerul Sănătății și CNAS, primul Forum PALMED, privind medicina dentară din România
     
Ministerul Sănătății și CNAS, primul Forum PALMED, privind medicina dentară din România

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private (PALMED) și Casa Națională de Asigurări de Sănătate au organizat primul Formul PALMED, privind medicina dentară din România. Evenimentul a reprezentat o dezbatere privind necesitatea existenței unui dialog deschis și eficient între actorii principali din domeniul medicinei dentare, autorități și specialiști, cu scopul dezvoltării unei relații de parteneriat între sectorul public și privat și găsirii de soluții la provocările cu care se confruntă, în prezent, stomatologia din țara noastră. Printre cei peste 70 de participanți s-au numărat Andra Migiu – secretar de stat în Ministerul Sănătății, Adela Cojan – vicepreședinte Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), Cristian Sas, președintele Colegiului Pacienților, reprezentanți ai centrelor universitare de specialitate, dar și ai cabinetelor private de stomatologie din România. Astfel, au fost reprezentate DENT ESTET Group, Rețeaua Clinicile Dr. Leahu, clinicile Profesor Dr. Barbu și Nord Vest Dental, din București, dar și numeroase alte clinici stomatologice din Iași, Brașov, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Tulcea și Buzău. „Ne concentrăm acum pe dezvoltarea rapidă a diviziei de stomatologie a patronatului, datorită nevoii de protejare a drepturilor pacienților – de informare și liberă alegere a tratamentului și instituției medicale în special. Din păcate, studiile arată că aproape jumătate din populația României nu merge nici acum la medicul stomatolog, principalele cauze fiind neimplicarea autorităților în ceea ce privește educarea pacienților cu privire la importanța igienei dentare, dar și lipsa banilor. Din acest motiv, ne propunem să impulsionăm Statul să crească substanțial sumele alocate pentru serviciile de medicină dentară, mai ales că industria noastră privată pune la dispoziția pacienților cele mai (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în (...)
COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
Guvernul SUA atinge obiecctivul privind vaccinarea cu cel puțin o doză pentru 70% dintre adulții, (...)
Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o (...)
Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
A trecut un an de când regele emerit Juan Carlos I a părăsit Spania, pe fondul unui scandal legat (...)
Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
Românii care petrec vacanța de vară în Grecia au parte și de momente mai puțin plăcute. Pe (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY