ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 august 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
Patriarhul Daniel, decorat de Klaus Iohannis. Mesajul liderului BOR pentru comunitatea românească din diaspora
     
Patriarhul Daniel, decorat de Klaus Iohannis. Mesajul liderului BOR pentru comunitatea românească din diaspora

Patriarhul Daniel a susținut o scurtă declarație după ce a primit decorația din partea lui Klaus Iohannis, joi, 22 iulie. Evenimentul a avut loc la Administrația Prezidențială, în ziua în care liderul BOR a împlinit vârsta de 70 de ani. Reprezentantul BOR i-a mulțumit președintelui pentru decorație și a spus că este o onoare nu doar pentru el, ci pentru Biserica Ortodoxă Română în totalitate. „Primim această decorație în semn de apreciere nu doar a activităților noastre, ca patriarhi, ci și ca o onoare pentru întreaga Biserică Ortodoxă Română. Și aceasta, mai ales, în anul dedicat de către Sfântul Sinod al BOR, pastorații românilor din afara României. Avem cea mai mare diasporă română din istoria poporului român, care este o șansă, dar și o provocare și de aceea eforturile pe care le-am făcut alături de stat, ca să ținem în comuniunea românească pe acești fii și fiice ale patriei noastre care din varii motive, lucrează sau studiază în afara hotarelor țării noastre. Vă mulțumim pentru aprecierile la adresa Bisericii Ortodoxe Române (…) Cultele sunt parteneri sociali ai statului român (…) La nivelul manifestării credinței este o liberate pentru cooperare și pentru armonie și pace între toți cetățenii României și între românii de pretutindeni”, a declarat Patriarhul Daniel. Patriarhul Daniel a primit cea mai înaltă decorație a statului român, Ordinul Național Steaua României în grad de colan.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile (...)
Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
Medicul infecționist Cristian Oancea, de la Spitalul Victor Baveș din Timișoara, este de părere că (...)
RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, (...)
RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de (...)
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a fost capturată de o grupare consolidată după o tentativă (...)
Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca (...)
Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
Medicul Beatrice Mahler a explicat la Actualitatea cu Tudor Mușat ce efecte aduce valul patru al (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY