ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 iulie 2021

 
 

B1 Tv [22/07/2021]

 
PSD: Anunțul lui Cîțu despre creșterea nivelului de trai în România, un „fals grosolan”
     
PSD: Anunțul lui Cîțu despre creșterea nivelului de trai în România, un „fals grosolan”

Marcel Ciolacu (PSD) îl contrazice pe Florin Cîțu (PNL), care a anunțat că salariul mediu și nivelul de trai s-au îmbunătățit în România. „PSD denunță dezinformarea făcută – în cunoștință de cauză! – de către premierul Florin Cîțu cu privire la așa-zisa creștere a salariului mediului pe economie, în baza căreia acesta proclamă o falsă îmbunătățire a nivelului de trai din România. Acest fals grosolan este de altfel constatat cu ochiul liber de fiecare român atunci când se uită în portofel după ce achită cheltuielile necesare pentru traiul curent. În realitate, Institutul Naţional de Statistică a subliniat că datele raportate cu privire la evoluţia câştigului salarial din România au fost afectate „în contextul situaţiei cauzate de pandemia COVID-19”, iar „datele statistice infra-anuale, operative, pot prezenta un grad de fiabilitate, acurateţe, completitudine şi comparabilitate mai redus”. În acest sens, INS subliniază că «în câştigul salarial mediu lunar sunt cuprinse şi sumele plătite salariaţilor pentru şomajul tehnic»”, a transmis PSD prin intermediul unui comunicat de presă. PSD: „Veniturile românilor au rămas cu mult în urma inflaţiei galopante provocată de guvernarea Cîţu” Potrivit celor de la PSD, Cîțu se laudă cu o creştere a salariului mediu prin raportare la indemnizaţia de şomaj tehnic care s-a acordat anul trecut, în timpul stării de urgenţă şi care reprezenta doar 75% din salariul de bază. „Prin urmare, dacă se face abstracţie de această diferenţă de 25 de puncte procentuale, care a existat anul trecut, în cazul salariaţilor care au fost nevoiţi să intre în şomaj tehnic din cauza pandemiei, s-ar observa că evoluţia reală a salariilor din România a avut un parcurs negativ, iar veniturile românilor au rămas cu mult în urma inflaţiei galopante provocată de guvernarea Cîţu”, a mai transmis PSD, printr-un comunicat semnat de către Marcel (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare (...)
Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
Temperaturi de peste 30 de grade Celsius și niciun nor pe cer, vreme numai bună de plajă și de (...)
CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave (...)
CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Statele Unite (CDC) transmite că varianta (...)
Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
Guvernul italian are în vedere plafonarea preţurilor la testele de Covid-19, pentru ca acestea să (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY